(Persbericht)
Nederweert 17-10-2011, Internet+ Bureau Get.Noticed uit Nederweert is genomineerd voor de MKB Award 2011.

De MKB Award wordt georganiseerd door Finovion & De Ondernemer. Nederlandse MKB bedrijven kunnen zich jaarlijks aanmelden door een à¢â‚¬Å“zo compleet mogelijkà¢â‚¬ beeld te geven van de organisatie. De professionele jury beoordeelt alle inzendingen op de volgende punten:

-Onderscheidend vermogen bedrijf
-Maximalisatie van winstgevendheid
-Aanpak van marketing
-Doelstelling(en) over 5 jaar
-Succesvolle bijdrage van personeel
-Kwaliteit van je bedrijf en klantverwachting
-Management skills

Van alle aanmeldingen is Get.Noticed het enige bedrijf uit Limburg dat naast 19 andere bedrijven genomineerd is voor de halve finale.

Get.Noticed bestaat sinds 2009 en wordt gerund door vennoten Randy Cillekens en Arjan Elbers. Het bedrijf maakt met een enthousiast team van totaal 9 mensen alles wat met internet te maken heeft; websites, webshops, portals, applicaties, digitale promoties, exploitaties en nog veel meer. www.getnoticed.nl

Tot eind november mag er gestemd worden en via een bijzondere bedrijfsvoering , filosofie, een topteam van professionals en een diversiteit van klantoplossingen zet Get.Noticed via de MKB Award Limburg graag nog eens op de kaart!

De 5 bedrijven met de meeste stemmen en beste plan strijden om de titel van MKB Award winnaar 2011. De finale en uitslag zal 14 december plaatsvinden in Amsterdam. (hiervoor kunt u zich gratis aanmelden).

Stem op ons via: www.getnoticed.nl (klik op meer knop op de homepage)

=================================================================
Note voor de redactie: neem voor meer informatie contact op met: Arjan Elbers - 0495625853