(Persbericht) Gezondheidscentrum Treebeek wordt gevormd door verschillende zelfstandig werkende therapeuten die werkzaam zijn in de reguliere en complementaire gezondheidszorg. Onze kracht ligt in de mogelijkheid tot directe samenwerking van de verschillende vakgebieden. Op die manier kunnen wij uniek maatwerk bieden.

Onze visie op gezondheid beperkt zich niet tot het opheffen van klachten. Wij willen ook werken aan de oorzaak en de preventie van klachten. Dit biedt op langere termijn de beste garantie voor uw lichamelijk en geestelijk welzijn.

Wij bieden: verpleegkundige overgangsconsultatie, orthomoleculaire therapie, JUMP analyse, lifestyle coaching, arbo dienstverlening, begeleiding van (top)sporters, homeopathie, cranio-sacraal therapie, klassieke massage, sportmassage, wellness massages, Bowen therapie, energetische natuurgeneeswijzen, ooracupunctuur (auriculo), massage en coaching, psychosociale hulpverlening en hulp bij rouwverwerking.

Alle therapeuten zijn aangesloten bij de desbetreffende beroepsverenigingen en onze consulten worden bijna allemaal geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekeringen. U kunt zonder doorverwijzing van een huisarts of specialist bij ons terecht.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze website : http://www.gezondheidscentrumtreebeek.nl/ (hier staan tevens de links naar de diverse websites van de therapeuten)