Agis lanceert de Vakantie EHBO gids: een mobiele applicatie voor Android telefoons.
De EHBO gids is een handig digitaal naslagwerk met EHBO tips voor onderweg. Ook biedt de EHBO gids een woordenboek voor de vertaling in zeven talen van veel voorkomende medische termen. Ook ideaal dus voor in het buitenland.

De Vakantie EHBO gids bevat medische tips over onder andere blaren, eten en drinken, insectenbeten, verwondingen, zonnen en kinderziekten. Het EHBO woordenboek vertaalt medische termen vanuit en naar Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Turks en zelfs Fries. Zorgverzekeraar Agis kwam op het idee om de EHBO gids voor mobiele telefoons te ontwikkelen doordat zij veel vragen kreeg over klein vakantieleed.

Kosteloos
De EHBO applicatie is te gebruiken zonder internetverbinding. U wordt dus niet geconfronteerd met hoge kosten voor dataverkeer in het buitenland. Binnenkort is de EHBO gids ook beschikbaar op de iPhone. De applicatie en de eerder gelanceerde online zorggids sluiten aan bij de strategie van Agis om producten en diensten online en op de mobiele telefoon aan te bieden.

Meer informatie over de Vakantie EHBO gids, kijk op www.agisweb.nl/EHBO.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular