Speelhuisjes welkome aanvulling op assortiment buitenspeelgoed

Hoewel op dit moment koning winter nog stevig aan de macht is zijn bij Gigaspeelgoed.nl de eerste voorjaarskriebels al toegeslagen. à¢â‚¬Å“Ook al leven we op dit moment nog in een witte wereld toch zijn we al gestart met de voorbereidingen voor de lente oftewel een uitbreiding van ons buitenspeelgoed assortimentà¢â‚¬ vertelt Vincent Rasing, directeur van Gigaspeelgoed.nl. à¢â‚¬Å“De Little Tikes speelhuisjes zijn toonaangevend op de markt van speelhuisjes. Deze mogen dan ook niet in ons assortiment ontbreken. De komende periode zullen we verder gaan onderzoeken welke soorten buitenspeelgoed passen bij ons constant groeiende assortiment. Want hoewel het op dit moment het voorjaar nog ver weg lijkt, met de speelhuisjes van Little Tikes hebben wij inmiddels de voorjaarskriebels te pakkenà¢â‚¬

Little Tikes Speelhuisjes
De Little Tikes Speelhuisjes staan bekend om hun duurzaamheid, veiligheid en innovatieve karakter. De huisjes zijn verder met name gericht op het stimuleren van de creativiteit van het kind. De speelhuisjes zijn grotendeels dubbelwandig uitgevoerd, hierdoor zijn deze erg sterk en duurzaam en staan dan ook garant voor jarenlang speelplezier.

Over Little Tikes
Little Tikes stelt zichzelf ten doel om innovatief speelgoed te ontwikkelen dat activiteit en verkenning stimuleert. In de tuin, in bad, in de slaapkamer of op school, kinderen zullen gestimuleerd worden om actief te spelen met speelgoed van Little Tikes. Met zicht op duurzaamheid zijn de producten ontwikkeld en geproduceerd met de meest geschikte technologie (door middel van rotatiegieten) om speelplezier voor jaren te garanderen!