(Persbericht) Hoofddorp, 5 januari 2010 Duycker, het nieuwe podium voor popcultuur in Haarlemmermeer, presenteert tijdens het openingsweekend op 22 januari een speciale editie van het GirlsLoveDJs en BNN evenement SEEN Visual Music dat maandelijks de Amsterdamse Paradiso in à©à©n grote videoclip omtovert.

SEEN Visual Music is een clubavond waar beeld en muziek naadloos gecombineerd worden. DVDJs Off The Wall bestaande uit DJ Chocomel en VJ Supreme Cuisine draaien in plaats van alleen de tracks, de originele beelden van de ´music video‘˜s‘˜ op mega grote schermen Wat betekent dat ze zowel de clips als de bijbehorende epische club bangers live mixen.

De muziekstijlen die dit audiovisuele duo op een avond langs laten komen zijn trouwens niet op 1 hand te tellen. DVDJs Off The Wall worden tijdens deze avond bijgestaan door SEEN resident DJs Nizzle en Jim Aasgier. Deze twee mannen draaien een speciale eclectische dance back-to-back set vol met de laatste party bangers. De hele rim ram wordt vocaal aan elkaar gelijmd door MC Alainde Lon, een van de vaste MC‘˜s van GirlsLoveDJs.

Line-up: DVDJ‘˜s Off The Wall, Jim Aasgier, Nizzle, MC Alainde Lon
Waar: Duycker, Raadhuisplein 5, Hoofddorp
Wanneer: zaterdag 22 januari 2011
Tijd: 22:00 04:00
Tickets: €12,-
Info: www.girlslovedjs.com , www.duycker.nl , http://seen.bnn.nl/

Over Podium Duycker
Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenruimten, studio‘˜s, workshopruimtes en een grand cafà©. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en cafà©concerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan.