Xanadu - Turkije, zondag 4 oktober 2009 Jelena Petrova Miss Benelux Photogenic 2010 en 1st runner up.
Gekleed in de creaties van het Nederlands Arubaans mode ontwerpers duo Cora en Greg werd Jelena Petrova tot Miss Photogenic en 1st runner up gekozen. Special voor Jelena hebben de ontwerpers gekozen voor de winnende evening gown.

Op zondag 4 oktober 2009, werd de verkiezing van Miss Benelux gehouden in Turkije. Tijdens deze finale werd Jelena gekozen tot 1st runner up Miss Benelux en Miss Benelux Photogenic 2010. Dit jaar deden dames uit Nederland, België en Luxemburg mee aan de verkiezing Miss Benelux.

De bekende designers duo Cora & Greg zijn weer in de prijzen gevallen met een prachtige creatie. Dit keer was het de eer aan Jelena Petrova uit Gelderland om een prachtige gouden zijden creatie te dragen tijdens de Miss Benelux verkiezing gehouden in Turkije. Tijdens de finale wist Jelena met een Creatie van het toonaangevende Modehuis Laurisa een indrukwekkende presentatie te houden. Jelena wist de jury en de gasten ervan te overtuigen dat ze in de à¢â‚¬à…“winning mood was en behaalde daarmee genoeg punten om deze ultieme titel te behalen.

De twee ontwerpers van Modehuis Laurisa mogen zich met hun creaties eenzaam plaatsen aan de top als het om vrouwelijke winnende creaties gaat.

In een gesprek met Jelena vertelde ze: " ik ben zo trots om een Laurisa te mogen dragen ik voel me hierin gekleed zo vrouwelijk en zelf verzekerd ".

OVER LAURISA
Laurisa is een Couture label dat zich sinds 2006 heeft gespecialiseerd in
het ontwerpen van mooie vrouwelijke kleding waarbij hoogwaardige materialen
worden gebruikt. Naast het ontwerpen en vervaardigen van kleinschalige collecties ( en haute couture) in opdracht van de klant heeft Laurisa een eigen collectie onder de naam Laurisa Inspired. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel dus betreft het een label in het hogere segment. De collecties worden in kleine oplages vervaardigd waardoor exclusiviteit gewaarborgd is.

Contact informatie:
Laurisa Inspired
Greg Robles de Medina
Tel. +31 (0) 6 16202522
Mail: [email protected]
Website Laurisa: http://www.laurisa.nl

Website: http://blog.laurisa.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular