De meubelzaak Global Antiek en Design gaat in haar winkel op het Werfpad in Den Bosch overtollige bedrijfsruimte als showroomunits verhuren aan bedrijven die exclusieve producten aanbieden binnen de lifestylebranche. Uniek aan dit concept is dat à¢â‚¬Å“huurdersà¢â‚¬van de showroomunits geen winkelpersoneel hoeven in te huren, korte huurcontracten afgesloten kunnen worden, het huurtarief laag is en dat er promotie door Global gemaakt wordt via het internet. De meubelzaak van Global Antiek en Design op het Werfpad beschikt over voldoende gratis parkeerruimte en het winkelpand is goed te bereiken.

Kruisbestuiving
De achterliggende gedachte van het concept is om met meerdere specialistische aanbieders van exclusieve producten binnen de lifestyledoelgroep een ruim aanbod te kunnen presenteren. Het is niet de bedoeling dat de showroomhuurders concurrenten van elkaar worden, maar dat juist het gevarieerde aanbod gaat werken als een kruisbestuiving van elkaars producten en klanten.

Potentiële Showroomhuurders
Global denkt bij potentiële huurders onder andere aan aanbieders van exclusieve kunst, sanitair, keukens, interieur stoffering en nautica, maar een interieurarchitect of -stylist kan ook een showroom huren om klanten te ontvangen of om te gebruiken als kantoorunit.

Door een showroom unit van Global Antiek en Design te huren in Den Bosch kunnen collega-ondernemers het bereik van hun doelgroep vergroten naast al bestaande regio‘˜s, kan een webshop de klanten een plek geven voor de à¢â‚¬Å“look en feelà¢â‚¬ van hun producten en kunnen ondernemers meer bewegingsvrijheid krijgen omdat ze niet in de showroom aanwezig hoeven te zijn.

De showroomunits worden aangeboden tot een oppervlakte van 50 m2. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Global Antiek en Design via [email protected] Meer informatie over Global Antiek en Design kunt u vinden op www.global-antiek.nl.