Heeft uw richtingsgevoel in een vreemde stad u ook wel eens in de steek gelaten? Heeft u ooit urenlang gezocht naar uw auto na een lange dag winkelen? Waar was het verzamelpunt ook alweer of uw hotel of de locatie van het laatste metro -of busstation waar u laatstelijk was uitgestapt? De Globalsat GD-101 zorgt ervoor dat dit soort dwaaltochten tot het verleden behoort. U slaat snel en eenvoudig tot maximaal 5 locaties op met deze Trackback GPS. Aan de hand van de richting aanduiding op het LCD scherm, loodst de GD-101 u eenvoudig terug naar de opgeslagen locaties. Bovendien leest u in een oogopslag de nog af te leggen afstand af. Zo weet u op elk moment waar u aan toe bent.

Vind feilloos de weg terug naar maximaal 5 vastgelegde locaties

Zeer gebruiksvriendelijk, krachtige en betrouwbare locatie Trackback functie
Dit innovatieve apparaat is zeer eenvoudig in gebruik. Het opslaan van maximaal 5 locaties gebeurt met een druk op de knop. De lengte en breedtegraden van locaties worden in het apparaat opgeslagen en er kan een icoontje worden toegekend aan iedere opgeslagen locatie. Zodat er een duidelijk onderscheid gemaakt kan worden tussen de opgeslagen locaties. Het apparaat is spatwaterdicht en kan ook in donkere omstandigheden gebruikt worden dankzij het feit dat het LCD display verlicht kan worden middels een backlight. Van het LCD scherm kunt u tevens de nog af te leggen afstand aflezen naar de door u geselecteerde locatie. Zo zult u nooit meer eindeloos rondjes hoeven lopen in uw zoektocht naar welk willekeurig punt dan ook.

Belangrijkste toepassingen
- Ideaal voor toeristen, kampeerders, buitensporters en mensen die een dag of stedentrip maken.
- Tevens geschikt voor gebruik door kinderen of ouderen die sneller verdwaald raken.
- Compact en handzaam, eenvoudig mee te nemen, incl. nekkoord.
- Handige icoontjes, zodat opgeslagen locaties eenvoudig herkend kunnen worden.
- Stabiele en krachtige locatie terugvind functie op elk gewenst tijdstip.
- Eenvoudige bediening, sla locaties op of start de terugvind functie naar de opgeslagen locaties met een druk op de knop.
- Kan gebruikt worden als kompas middels Noordelijke richting aanduiding.

Overige producteigenschappen
Het apparaat is voorzien een krachtige en betrouwbare GPS chipset en een duidelijke LCD display voorzien van backlight. Deze display toont naast 16 richtingen pijl aanduiding tevens de GPS -en batterij status alsmede de nog af te leggen afstand naar geselecteerde locatie. De GD-101 kan uitgerust worden met 2 AAA batterijen voor een achtereenvolgende operationele tijd tot ca. 18 uur en is spatwater dicht. Het apparaat kan voorts ingesteld worden in kilometers, mijlen en zeemijlen. De compacte afmeting van de GD-101 bedraagt: 60 X 60 X 28 mm. Inbegrepen in de Blistercard verpakking: GD-101 GPS, nekkoord en gebruikershandleiding.

De Globalsat GD-101 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De advies verkoopprijsprijs bedraagt à¢à¢â‚¬Å¡¬ 74,95 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is beschikbaar op: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de Globalsat GD-101 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular