Met de komst van de compacte en stijlvol ontworpen Globalsat TR-203 wordt ´out of the box´ Real Time (live) Tracking van personen (kinderen/ouderen), huisdieren, voertuigen en/of (waardevolle) objecten voor iedereen bereikbaar. Dankzij zijn eenvoudige installatie is het apparaat in een handomdraai operationeel te maken. De Tracker geeft Real Time GPS locatie informatie door via SMS of GPRS. Zodat de actuele positie van de Tracker op elk moment op een digitale kaart getoond kan worden op een PC of mobiele telefoon. Het apparaat is geschikt voor zowel particulier gebruik als professioneel gebruik.

Actuele locatie informatie van personen, huisdieren, voertuigen en objecten op GSM of PC

Beknopte werking Globalsat TR-203
De TR-203 is voorzien van een GPS module, welke de exacte positie bepaalt van het apparaat. Deze locatie informatie kan via een SMS (geïntegreerde GSM technologie) of via GPRS (met in te stellen tijd interval) worden verzonden. De locatie kan vervolgens door de ontvanger worden bekeken op een PC of een mobiele telefoon. Hiertoe wordt de kosteloze GS-TRAQ online Tracking portal met digitale geografische kaarten ter beschikking gesteld. Een online Tracking service waar normaliter een abonnement voor dient te worden afgesloten. Op de GS-TRAQ portal kunnen gebruikers van de
TR-203 zich gratis aanmelden.

Additionele functionaliteiten
Er kunnen 3 telefoonnummers worden geprogrammeerd, waarnaar vanaf de TR-203 gebeld kan worden. Tevens kan een telefoon nummer voor ingesteld worden waarnaar een SMS kan worden verstuurd indien op de SOS knop wordt gedrukt. Voorts kan er een zogenaamde Geofence (territoriale afbakening) ingesteld worden. Indien een voertuig of object een gedefinieerde gebied verlaat of betreedt, verzendt de TR-203 hiervan een melding. Het apparaat beschikt voorts over een anonieme meeluister functie waarbij er 'live' geluisterd kan worden naar de omgeving rondom te Tracker. De gebruiker van de Tracker zal hiervan overigens niets merken. Het apparaat legt tevens de afgelegde routes vast zodat het routepad later kan worden bekeken op de PC. Tot slot ondersteunt het toestel tevens Geo-/PhotoTagging functionaliteit.

Specificaties en toebehoren
Het innovatieve apparaat is voorzien van een hoogwaardige GSM en GPS module voor optimale communicatie en positie bepaling. De compacte afmetingen van de TR-203 bedragen: 79.1x41.6x18mm bij een gewicht van 70gram. Het apparaat is voorzien van een interne oplaadbare 900mAh Li-ion batterij. Meegeleverde accessoires: netlader, USB kabel, draagtas, snel start gids. De TR-203 wordt overigens zonder SIM kaart geleverd.

Voor welke doeleinden kan de Globalsat TR-203 een uitkomst zijn?
De toepassingen van dit innovatieve GPS Tracking apparaat zijn zeer uitgebreid, om enkele voorbeelden te noemen:
- Gebruikers (bijv. Natuur wandelaars, Buitensporters) kunnen zichzelf laten Tracken door familie of vrienden.
- Geef een TR-203 mee aan vrienden of bekenden of aan ouders of kinderen.
- Volg voertuigen of waardevolle objecten.
- Gebruik de TR-203 als Datalogger (route playback) of PhotoTagger (vastleggen foto locaties).

De Globalsat TR-203 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs bedraagt à¢à¢â‚¬Å¡¬ 249,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de Globalsat TR-203 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © '07 DigiTrading.nl. All rights reserved.

Website: http://www.digitrading.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular