PERSBERICHT

R&M benoemt tweede distributeur in Nederland

Nieuwegein, september 2009 Reichle & De-Massari AG (R&M), de Zwitserse producent van netwerkbekabeling, heeft GM products B.V. uit Eindhoven benoemd tot distributeur voor Nederland. De bestaande R&M-distributeur Forehand Netwerken uit Rotterdam en GM products zullen naast elkaar actief zijn op twee verschillende marktgebieden.

Forehand blijft zich als voorheen richten op de toepassing van R&M-producten in private projecten. Het gaat daarbij om gebouwgebonden data-installaties inclusief campus-infrastructuur. GM products is juist gespecialiseerd in publieke infrastructurele projecten en levert R&M-producten voor de openbare netwerken van telecom- en kabelbedrijven.

Johan Janssen, hoofd verkoop Benelux van R&M: à¢â‚¬à…“Beide distributeurs zijn specialist op hun marktsegment. Samen met GM products zal R&M zijn positie op de snel expanderende markt van openbare glasvezelnetwerken (FTTX) nog verder kunnen verbeteren.

Over GM products
GM products B.V. is sinds de oprichting in 2003 actief als projectverantwoordelijke en system integrator bij infrastructurele projecten voor de telecom- nuts- en beveiligingsbranche. De dienstverlening van het bedrijf is modulair en varieert van het leveren van advies en producten tot en met het beheer van projecten vanaf de voorbereidingen tot en met de oplevering.

Over R&M
Reichle & De-Massari AG (R&M) is een Zwitserse ontwikkelaar en producent van bekabelinginfrastructuren. Het bedrijf is in 140 landen actief en levert daar complete bekabelingsystemen voor kantoren, woningen, telecombedrijven en industriële toepassingen, die door erkende installateurs worden gemonteerd en gecertificeerd. Met een omzet van SFr 247 miljoen in 2008 en wereldwijd meer dan 650 medewerkers, behoort R&M tot de top 500 bedrijven in Zwitserland.
Meer informatie is te vinden op: http://www.rdm.com of http://www.rdm.com/bnl

Voor meer informatie
Reichle & De-Massari
Gert-Jan Roozeboom, Sales Consultant Engineer
Telefoon 06 13 44 4794
e-mail: [email protected]
NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Presscom
Madeleine Kok
Telefoon: 030 6051415
e-mail: [email protected]