(Persbericht) IT-dienstverlener PEAK-IT (www.peak-it.nl) heeft het 1e kwartaal van 2011 met succes afgesloten. In de eerste drie maanden van 2011 zag het in Naarden gevestigde PEAK-IT een gestage groei van het aantal nieuwe opdrachten. Ook vonden 60 IT-professionals een nieuwe functie binnen PEAK-IT. Vooral ervaren helpdeskmedewerkers, werkplek- & systeembeheerders vonden snel een nieuwe uitdaging binnen à©à©n van de lopende projecten. De in december 2010 opgestarte freelancepool telt inmiddels zo‘˜n 1.000 freelance IT-specialisten. Enkele tientallen freelancers zijn al actief voor PEAK-IT. De goede resultaten werden mede behaald door het toenemende herstel op de Nederlandse IT-markt en het succes van de in januari gestarte wervingscampagne. Met de gerealiseerde groei ligt PEAK-IT op koers voor 2011. Al eerder gaf PEAK-IT aan een personeelsgroei van 50% te willen realiseren in 2011.

Goede positie binnen een voorzichtig aantrekkende IT-markt

à¢â‚¬Å“We mogen met z‘˜n allen trots zijn op de behaalde resultaten in het eerste kwartaal van 2011à¢â‚¬, zegt een tevreden Maarten Cobelens, algemeen directeur van PEAK-IT. à¢â‚¬Å“Wij merken dat bedrijven en organisaties weer ruimte vrijmaken voor IT-investeringen. Een goed voorbeeld daarvan is de Bastion Hotel Groep, sinds kort voert PEAK-IT het volledige IT-beheer van alle 30 hotels in Nederland. Voor ons is het prettig om te ervaren dat opdrachtgevers PEAK-IT weer snel weten te vinden. Onze parate IT-kennis, flexibele opstelling en continuïteit bezorgen ons een goede positie binnen een voorzichtig aantrekkende IT-markt. Binnen PEAK-IT spelen wij adequaat in op deze toenemende vraag. Onze recent opgestarte freelancepool barst van het ambitieuze IT-talent en ook onze nieuwe wervingscampagne met Gigi Ravelli zorgt voor een flinke impuls. De naamsbekendheid van PEAK-IT onder IT-specialisten is flink gestegen en we mochten 60 nieuwe medewerkers begroeten. Het spreekt dan ook voor zich dat wij voor het komende kwartaal deze succesformule prolongeren. Via verschillende social mediakanalen als Twitter, Linkedin en Facebook zullen wij weer tal van ludieke acties lanceren.à¢â‚¬

Migratie naar Windows 7 populair in Nederland

à¢â‚¬Å“Naast ervaren helpdeskmedewerker en werkplekbeheerders zijn we ook op zoek naar IT-specialisten met ruime ervaring op het gebied van Windows 7 migratiesà¢â‚¬, vervolgt Cobelens. à¢â‚¬Å“Steeds meer bedrijven en organisaties willen graag overstappen van Windows XP naar Windows 7. Vaak hebben zij niet de benodigde kennis en capaciteit in huis om een omvangrijke migratie zelfstandig uit te voeren. Wij ondersteunen hen gedurende het gehele migratietraject en zorgen daarbij voor een gestructureerde kennisoverdracht. Opdrachtgevers waarderen onze werkwijze, zij kunnen zich grotendeels blijven focussen op corebusiness.à¢â‚¬ Onderzoeksbureau IDC gaf in een eerder onderzoek al aan dat 64% van de Nederlandse bedrijven zich richten op een migraties naar Windows 7. Voor 2011 verwacht het onderzoeksbureau dat 75% alle verkochte zakelijke Pc‘˜s geleverd worden met Windows 7. PEAK-IT bezit alle kennis en capaciteit om migraties naar Windows 7 snel en adequaat door te voeren.

Over PEAK-IT

PEAK-IT (www.peak-it.nl) richt zich volledig op het ondersteunen en beheren van ICT. Tijdelijke inzet op basis van detachering voor support en beheer en financiële administraties, complete uitbesteding van uw Helpdesk en uitvoeren van Managed Services voor infrastructuur projecten. Bij PEAK-IT werken ruim 400 gedreven IT-specialisten. Vanuit Naarden, Den Haag en Den Bosch werkt PEAK-IT voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers. PEAK-IT is Microsoft Gold Partner en onlangs - voor de derde keer op rij - door Deloitte uitgeroepen tot ´Netherlands 50 Best Managed Companies‘˜.

Voor meer informatie voor de pers:

Maarten Cobelens
Directeur PEAK-IT

Telefoon: 06 -26104002
E-mail: [email protected]