(Persbericht) Recordaantallen files, sneeuw, ijs en kou, de winter staat weer voor de deur en hij heeft zichzelf met kracht aangekondigd! Gelukkig kunt u goed voorbereid de winter tegemoet treden met de producten van Promothing relatiegeschenken.

IJsvrij

Vervelend toch, wanneer men ‘˜s ochtends naar buiten loopt en er achter komt dat de autoramen vastgevroren zijn. Gelukkig kunt u uw medewerkers en relaties helpen met dit probleem, met een leuke bedrukte ijskrabber met uw logo erop laat u zien dat u aan ze denkt. Natuurlijk is dit nog leuker wanneer men naar de auto loopt met een leuke sjaal,muts of handschoenen. En wat te denken van een warme winterjas of fleecedeken tegen de kou.

Kerstpakketten

Nog geen kerstpakket geregeld voor u personeel? Geen nood, bij Promothing kunt u nog terecht voo een aantal leuke kerstpakketten. Wij hebben een gevarieerde assortiment waarin u vast wel iets kunt vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan een Fair Trade kerstpakket, daarmee doet u zowel uzelf, uw relaties en medewerkers een plezier terwijl u tevens helpt met het verbeteren van de wereld.

Een tweede kerstboom

Dit jaar heeft u een tweede kerstboom nodig! Doe eens origineel en relax deze kerst in een hangmat voor de open haard. We hebben een leuke aanbieding voor u om dit unieke cadeau te bestellen, zo kunt u met kerst niet alleen traditioneel genieten maar heeft u ook een leuk alternatief!

Bedrukking

Al onze relatiegeschenken zijn natuurlijk bedrukbaar zodat u uw relaties een blijvende herinnering aan uw bedrijf kunt geven. De beste relatiegeschenken zijn natuurlijk degene welke men blijft gebruiken of op het bureau heeft staan. Wilt u enkele tips of wilt u gewoon even rondkijken? Kijk dan op www.promothing.nl en bekijk een groot deel van onze catalogus online!