Precies een maand geleden werd de Nederlandse versie van vakantiehuizenportaal Casamundo gelanceerd. Het was een vliegende start want de eerste boekingen kwamen al snel binnen. Populairste landen tot nu toe zijn Italië en Frankrijk. De regio waarin de bezoekers van Casamundo het liefste een vakantiehuis boeken is Toscane. Ook vakantieland-in-opkomst Kroatië mag zich verheugen in een warme belangstelling van de Nederlandse vakantiegangers. Tot slot mag Nederland zelf niet uitgevlakt worden: ook ons eigen land is in trek als vakantieland.

Directeur Nils Regge is enthousiast over het goede begin: à¢â‚¬à…“Dankzij onze jarenlange ervaring met onze Duitse website kunnen we nu de Nederlandse markt ook goed bedienen. Dat onze grote aanbod de Nederlanders tevreden stelt, laat het grote aantal boekingen in deze eerste periode zien. Wij hopen op een goede voortzetting van deze uitstekende start.

Ondanks het grote aantal boekingen is er nog ruim keus voor de zomervakantie. Op Casamundo.nl zijn diverse vakantieverblijven te vinden, variërend van bungalow tot hotel, van appartement tot villa. Via de zoekmachine is het gemakkelijk om geschikte en beschikbare vakantieverblijven te vinden. De vakantieganger kan onder meer zoeken op sauna, zwembad, garage, terras en afstand tot het water. De filtering maakt het mogelijk precies die accommodaties te vinden die geheel aansluiten op de wensen van de vakantieganger. De waterrat vindt zijn perfecte vakantielocatie even makkelijk als de moeder die graag een kinderbed in haar accommodatie heeft.

Voor meer informatie:

Casamundo GmbH
Herengracht 575, 1-5
1017 CA Amsterdam
[email protected]
Tel.: 020-5219427

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular