PERSBERICHT

Goede voornemens volhouden is nog wel mogelijk!
afvallen beter vol te houden door overzicht op resultaten.

Amsterdam,18 januari 2010- Het bereiken van een gezond gewicht is met 36 procent het meest genoemde voornemen voor het nieuwe jaar. Dit blijkt uit onderzoek van HealthCoach.nl onder 500 personen. Toch lukt het velen niet om de nieuwe start langer dan een maand vol te houden. Vaak wordt als reden gegeven dat men het doel uit het oog verliest. Als de doelen inzichtelijk zijn, geeft dit een extra motivatie niet te falen en de doelen wel te bereiken.
67,6 procent van de ondervraagden geeft aan het belangrijk te vinden om tijdens het afvallen overzicht op de resultaten te houden. HealthCoach biedt hierin de oplossing.

Bridget Maasland
Ook Bridget Maasland ontdekt vanaf 8 februari in het RTL 5- programma ´Hoe word ik Gelukkig?‘˜ het gemak van online coaching. In het programma ondervindt Bridget wat voor anderen het leven de moeite waard maakt en stelt ze zichzelf wekelijks de vraag of dit geluk ook het hare kan zijn. Tijdens het programma zal HealthCoach Janneke Koeman Bridget op weg helpen haar ideale gewicht te bereiken à©n te behouden.

Gadget voor persoonlijk dieetplan
HealthCoach.nl is de eerste in Nederland met een dieetprogramma welke wordt ondersteund met persoonlijke online coaching à©n een online weegschaal. Deelnemers kunnen zichzelf wegen in de badkamer, terwijl de weegschaal de meetresultaten online naar een eigen HealthCoach account verzendt. De BMI, vetmassa en spiermassa worden weergegeven in duidelijke grafieken, zodat de resultaten van het eigen dieetplan goed gevolgd kunnen worden. Natuurlijk wordt wegen met deze gadget ook gewoon weer hartstikke leuk.
Online diëtiste Janneke Koeman ziet naast haar drie fysieke vestigingen, een groeiende behoefte van mensen om vanuit huis begeleiding te krijgen. Janneke: à¢â‚¬Å“Mensen hebben minder schroom om via de e-mail of telefonisch openlijk over hun problemen te praten, zoals bijvoorbeeld het hebben van eetbuien. Ook worden mensen, doordat de resultaten goed in beeld zijn, gemotiveerd om het dieet vol te houden.à¢â‚¬

HealthCoach
Janneke Koeman heeft met HealthCoach een unieke methode ontwikkeld om haar klanten professioneel te begeleiden met haar kennis en met behulp van een online weegschaal.
Janneke heeft de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek voltooid en aangevuld met de post HBO opleiding Diabetes en de cursus Psychische Begeleiding bij Overgewicht. Na jaren ervaring op te hebben gedaan op het gebied van sportvoeding en diëtetiek is ze zich gaan specialiseren in online coaching en het eiwitdieet. In 2008 maakte ze samen met zus Amande Koeman de stap naar het ondernemerschap. Binnen een jaar groeiden ze van 6 klanten naar 3 vestigingen.

Voor meer informatie: www.healthcoach.nl
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, het aanvragen van interviews en/of voor het aanvragen van beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u contact opnemen met:

Healthcoach
Janneke Koeman, directeur en gediplomeerd diëtist
Mob. +31 (0)6 101 79686
Johannes van der waalstraat 39
1098 PE Amsterdam
Telefoon: (020) 772 62 77
E-mail: [email protected]
www.healthcoach.nl