De website Goedkopeautoverzering.nl heeft een nieuw uiterlijk; modernere vormgeving & is overzichtelijk. Door de nieuwe indeling is het eenvoudiger om de juiste autoverzekering te vinden.

Op de homepage wordt belangrijke informatie als premieberekening en het telefoonnummer voor direct contact weergegeven. De grote navigatieknoppen zorgen ervoor dat men makkelijk en snel informatie kan vinden over: de directe dekking, voordelen goedkopeautoverzekering.nl, verzekeraars, schade melden en veel gestelde vragen.

Ondanks het nieuwe uiterlijk blijft goedkope autoverzekering nog altijd de goedkoopste!

Premieberekening
Door de nieuwe vormgeving en techniek van de website kan men op een eenvoudige en snelle manier premie berekenen. In slechts 2 stappen wordt er een overzicht van de autoverzekeringen weergegeven die aansluit bij de wensen van de bezoeker. Zo kunnen de autoverzekeringen overzichtelijk met elkaar vergelijkt worden. Het is ook mogelijk om dekking van de verzekeringen met elkaar te vergelijken.

Goedkopeautoverzekering.nl
Is een initiatief van Verhoeven verzekering. Verhoeven verzekering is een landelijk assurantietussenpersoon. Door de jarenlange ervaring heeft goedkopeautoverzekering.nl een groot aanbod van autoverzekeringen opgebouwd. Door de onafhankelijkheid heeft goedkopeautoverzekering.nl geen verplichting naar verzekeraars toe.

Goedkopeautoverzekering.nl handelt altijd in het voordeel van de klant!

De nieuwe website van Goedkopeautoverzekering.nl is tot stand gekomen door de samenwerking van ICON multimediadesign & ClickR Internetcampagnes.

Website: http://www.goedkopeautoverzekering.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular