Het bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen uit voor gebruik in navigatiesystemen. Naast bekende stemmen van Kim Holland, Emile Ratelband en Clown Bassie, heeft Navigatiestemmen.nl ook een collectie van bijzondere en grappige imitatiestemmen. Navigatiestemmen.nl presenteert vandaag de "Goeiemoggel"-navigatiestem voor gebruik op het populaire navigatiesysteem TomTom. De markante stem brengt gebruikers van het navigatiesysteem feilloos op de plaats van bestemming.
Deze bijzondere navigatiestem is ingesproken door Sebastièn de Grand, een stemacteur en voice-over die al enige jaren bekend is van diverse radiocommercials en televisiecommercials. "De "Goeiemoggel"-stem is zeer markant en herkenbaar bij veel Nederlanders. Daarom wordt deze stem regelmatig geimiteerd in diverse televisieprogramma's en is er vraag naar als grappige stem in een navigatiesysteem." zegt de stemacteur. De term "goeiemoggel" is geintroduceerd door een reclamespot van de KPN. De termen uit deze reclame zijn steeds vaker op straat te horen en inmiddels ingeburgerd in de Nederlandse taal.

De nieuwe navigatiestem is vanaf vandaag via de website van Navigatiestemmen.nl te downloaden. De "goeiemoggel"-stem wijst gebruikers van navigatiesystemen de weg met diverse leuke en herkenbare uitspraken.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door (bekende) stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Clown Bassie, Kim Holland en Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 50 verschillende navigatiestemmen in haar assortiment.