Golden Tulip Apple Park Maastricht omgetoverd tot André Rieu Hotel(Persbericht) Golden Tulip Apple Park Maastricht omgetoverd tot André Rieu Hotel
Wereld artiest geeft rechten aan Maastricht

Maastricht, 4 juli 2011; Het Golden Tulip Apple Park Maastricht is in 2011 wederom uitgeroepen tot het enige André Rieu Hotel ter wereld. Van 15 tot en met 17 juli en van 22 tot en met 24 juli 2011 vinden de befaamde concerten van André Rieu en zijn orkest plaats op het Vrijthof in Maastricht. In samenwerking met de wereldberoemde violist André Rieu en zijn team is het hotel in juli en augustus omgetoverd tot een onvervalst André Rieu paradijs.

Gasten worden onthaald door de typerende Rieu-entourage: awards, instrumenten, kostuums en indrukwekkende decors waarmee Rieu zijn opwachting maakt tijdens zijn concerten. Bij check-in krijgen gasten zelfs een speciale welkomstbrief van de wereldberoemde violist.

André Rieu en het management van Golden Tulip Apple Park zijn deze exclusieve en fenomenale samenwerking overeengekomen op basis van de al jarenlange goede relatie. Dirk Beljaarts, General Manager van Golden Tulip Apple Park Maastricht: “Het is een eer om een dergelijke unieke samenwerking te kunnen voortzetten. Wij waarderen de goede band met André Rieu en hebben al veel leuke reacties van gasten ontvangen.”

Een reeks van zes concerten staan er gepland in het Vrijthof te Maastricht. Deze concerten vinden plaats van 15 tot en met 24 juli 2011. Kaarten zijn te bestellen via de officiële website van André Rieu.

Over Golden Tulip Apple Park Maastricht
Golden Tulip Apple Park Maastricht**** is gevestigd naast voetbalstadion De Geusselt, dichtbij het historische stadscentrum van Maastricht. Naast 166 comfort en Executive rooms, beschikt het hotel over diverse kleine en grote vergader- en banquetingzalen, The Executive Lounge en een eigen restaurant: Dreamz, Restaurant & Bar.Comments are closed.
%d bloggers liken dit: