(Persbericht) Golden Tulip breidt uit met drie hotels
Verschuiving binnen Louvre Hotels van Kyriad en Campanile naar Golden Tulip

Amersfoort, 15 juni 2011 Louvre Hotels Group kondigt aan dat zij de Kyriad Prestige hotels in Roissy (Parijs) en Warschau integreren in het Golden Tulip merk en dat het Campanile hotel te Antwerpen voortaan als Tulip Inn verder gaat.

De overstap naar Golden Tulip maakt het voor de Kyriad Prestige hotels gelegen in Roissy (Parijs) en Warschau mogelijk om gebruik te maken van het viersterren-imago van Golden Tulip dat internationaal gewaardeerd wordt door zowel zakelijke als leisure gasten.
Voor Campanile Antwerpen bedient de stap richting Tulip Inn een bredere internationale doelgroep. Daarnaast onderstreept het de strategie van Louvre Hotels Group om in België meer te differentiëren. Momenteel zijn er in België een Premià¨re Classe hotel, zeven Campanile hotels en drie Golden Tulip Hotels.
Pierre-Frà©dà©ric Roulot, CEO van de Louvre Hotels Group: "Deze transities zijn een duidelijk voorbeeld van onze nieuwe merkstrategie. Met zeven duidelijk gedifferentieerde hotelbrands zijn we in staat het optimale te halen uit onze hotelportfolio op elke markt en in elk land."

Golden Tulip Paris CDG Airport Villepinte 153 kamers
Dit zakenhotel gelegen bij Parijs heeft een bevoorrechte locatie vlak bij het Roissy vliegveld en het Parc des Expositions, Villepinte. Het hotel biedt een hoge kwaliteit aan hotelkamers. Verder beschikt het hotel over een een restaurant, sauna en fitnessruimte, een lounge en een business centre.

Golden Tulip Warschau Centrum Polen 133 kamers
Dit hotel is onderdeel van de grootste hotelgroep in Polen met in totaal 464 kamers. Binnen deze hotelgroep vallen Premià©re Classe, Campanile en Golden Tulip hotels. Het hotel ligt middenin het zakelijke gedeelte van Warschau, vlak bij het oude centrum. Naast comfortabele hotelkamers beschikt het over een sauna en fitnessruimte, 7 vergaderzalen en internationaal georiënteerd restaurant.

Tulip Inn Antwerpen 126 kamers
Louvre Hotels Group investeert flink om de kamers, bar en restaurant te laten voldoen aan de eisen van Tulip Inn. Het driesterren hotel beschikt over 126 kamers, twee vergaderzalen (met capaciteit van 70 personen), een restaurant en gratis Wi-Fi. De goed bereikbare locatie ligt op drie kilometer van Antwerpen Airport en drie kilometer van het bruisende centrum van Antwerpen. Verder bevinden zich op 700 meter belangrijke uitvalswegen en hettreinstation Antwerpen Berghem.

Over Louvre Hotels & Golden Tulip
Met meer dan 1.000 hotels in 42 landen is Louvre Hotels Group de op een na grootste Europese en wereldwijd de 8ste hotelketen. De keten is eigendom van StarwoodCapital Group.
Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft bijna 50 jaar ervaring als franchiseonderneming en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 200 hotels en een totaal van 27.000 kamers. De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch.
Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Premià¨re Classe, Campanile, Kyriad and Kyriad Prestige. De totale portfolio bestaat uit zo‘˜n 1.100 hotels met een totaal aan 83.000 kamers in alle hotelcategorieën.
Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (53 hotels), Campanile (21 hotels) en Premiere Classe (2 hotels).
Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.