(Persbericht) Golden Tulip de Jagershorst start samenwerking met MobieleWasstraat
Vanaf 1 juli 2011 mogelijkheid om auto te laten reinigen bij hotel

Leende, 30 juni 2011 Het is voor gasten van Golden Tulip Hotel de Jagershorst in Leende vanaf vrijdag 1 juli 2011 mogelijk om hun auto te laten wassen door het bedrijf MobieleWasstraat. Terwijl de gasten van Golden Tulip vergaderen of genieten van een lunch wordt voor 10 euro hun auto gewassen op de parkeerplaats van het hotel. Een ideale service voor een hotel dat zich pal naast de snelweg bevindt.

Elke vrijdagmiddag zal de autowasservice beschikbaar zijn voor individuele gasten van het hotel maar er kunnen ook afspraken gemaakt worden op andere dagen voor grote groepen. De bus van MobieleWasstraat heeft een tank met osmosewater waarmee ongeveer 50 auto‘˜s kunnen worden gewassen. De wasservice houdt rekening met het milieu door het mijden van zeepproducten of andere agressieve producten. Er wordt gebruik gemaakt van diverse borstels, die met een slang worden aangesloten op de tank. Bovendien is er een speciale borstel voor de velgen, waardoor alles streeploos droogt vanwege het osmose water. Alles wordt gedaan op de parkeerplaats van het hotel terwijl men in een vergadering zit, een lunch heeft of bijvoorbeeld geniet van een drankje.

Golden Tulip de Jagershorst
Golden Tulip de Jagershorst is gelegen op een unieke locatie in het bos van Leende en daarnaast ligt het maar drie minuten van de snelweg af. Dit viersterrenhotel beschikt over 88 luxe hotelkamers, een zwembad, een gezondheidscentrum en voorzieningen van top kwaliteit met een capaciteit tot 500 gasten. In het hotel bevindt zich Brasserie Jagershorst, waar de gasten kunnen genieten van een kop koffie, een lunch, tapas, hapjes en een heerlijk diner. Voor een drankje in de avond is er de Lotus Lounge. Het landschap rondom het hotel is ideaal voor fietsen en wandelen. Een locatie die uitermate geschikt is voor werk, teamspirit en vrijetijdsbesteding. Zie voor meer informatie www.goldentulipjagershorst.nl.

Over Golden Tulip
Golden Tulip is onderdeel van de Louvre Hotels Group die tevens de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige voert. De totale portfolio bestaat uit zo‘˜n 1.100 hotels met een totaal aan 83.000 kamers in alle hotelcategorieën.
Met bijna 50 jaar ervaring als franchiseonderneming, is Golden Tulip uitgegroeid tot een hospitality bedrijf dat diensten aanbiedt in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 180 hotels en een totaal van 27.000 kamers in meer dan 40 landen wereldwijd.

De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Zuid Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch.
Zie voor meer informatie www.goldentulip.nl