(Persbericht) Golden Tulip Hotel Zevenbergen ontvangt duurzaamheidskeurmerk
Fel begeerde Zilveren Green Key deze week uitgereikt

Zevenbergen, 15 december 2011 Deze week heeft Golden Tulip Hotel Zevenbergen het certificaat van de zilveren Green Key behaald. De Green Key werd uitgereikt door Harry Wagemakers, voorzitter Parkschap Nationaal Park De Biesbosch. De Green Key is hà©t internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en met zorg omgaan met het hotel in de natuurlijke omgeving.

Eigenaar George Muns van Golden Tulip Hotel Zevenbergen is erg tevreden met het zilveren certificaat. à¢â‚¬Å“Het is prettig om aan onze gasten te laten zien dat we actief bezig zijn met MVO en duurzaamheidà¢â‚¬. Aldus Muns.

De Green Key is een steeds groter wordend symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn. Stichting KMVK (Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit) kent het keurmerk voor à©à©n jaar toe en voert elk jaar controles uit.

Golden Tulip Hotel Zevenbergen
Golden Tulip Hotel Zevenbergen is een sfeervol hotel met een hartelijke, persoonlijke uitstraling. Het hotel beschikt over 75 hotelkamers, 50 standaard superiorkamers (zowel roken als niet roken) 12 luxe Junior Suites, 12 Design Deluxe kamers en 1 luxe Bruidsuite. Alle hotelkamers hebben draadloos internet en parking is gratis. Het restaurant van het hotel, De 7Bergsche Hoeve is opgenomen in de Lekker.

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip
Met meer dan 1.000 hotels in 42 landen is Louvre Hotels Group de op een na grootste Europese en wereldwijd de 8ste hotelketen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft bijna 50 jaar ervaring als franchiseonderneming en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 200 hotels en een totaal van 27.000 kamers. De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige.
Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (55 hotels), Campanile (21 hotels) en Premiere Classe (2 hotels).
Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.