(Persbericht) Golden Tulip Hotels: alle hotels gratis WiFi

Amersfoort, 30 maart 2011 Alle Golden Tulip en Tulip Inn hotels in Nederland gaan free WiFi aanbieden aan hun gasten. Momenteel biedt circa 60% van de keten internet gratis aan in het gehele hotel. De rest van de hotels volgt dit jaar met uitzondering van enkele hotels die uiterlijk op 1 januari 2012 free WiFi kunnen aanbieden. Vorige maand kondigde Golden Tulip al aan dat de hele groep in 2011 Green Key wil behalen.

Naast het verstrekken van gratis internet is Golden Tulip druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe hotelvoorzieningen. Mede op basis van een internationaal onderzoek onder de gasten van Golden Tulip is de hotelketen nog beter in staat in te spelen op de verwachtingen en eisen van de huidige reiziger.

Gasttevredenheid is prioriteit
Volgens Haike Blaauw, Senior Vice President Golden Tulip Hospitality Group, had het besluit voor free WiFi eigenlijk veel eerder genomen mogen worden: "Maar door langlopende contracten van individuele hotels was het economisch niet haalbaar om dit eerder te doen. En we wilden vooral als groep een statement maken dat deze faciliteit gewoon gratis moet worden aangeboden in zowel leisure als zakelijke hotels."
Uit de 2010 European Hotel Guest Satisfaction Index StudySM bleek ook weer dat hotels die gasten nog laten betalen voor internet gemiddeld 40 punten dalen op deze index. "Gastevredenheid is prioriteit voor Golden Tulip dus we zijn verheugd met deze extra service", aldus Blaauw.

Over Louvre Hotels & Golden Tulip
Met meer dan 1.000 hotels in 40 landen is Louvre Hotels de op een na grootste Europese en wereldwijd de 8ste hotelketen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group.
Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels, heeft bijna 50 jaar ervaring als franchiseonderneming en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 200 hotels en een totaal van 27.000 kamers. De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch.

Louvre Hotels voert naast Golden Tulip de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige.
Louvre Hotels is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (53 hotels), Campanile (22 hotels) en Premiere Classe (2 hotels).
Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular