(Persbericht) Golden Tulip Tjaarda behaalt Golden Green Key
Hotel voldoet aan Golden Green Key missie Golden Tulip

Oranjewoud, 5 juli 2011 Deze week heeft Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud de Golden Green Key van de burgemeester van Heerenveen, de heer T.J. (Tjeerd) van der Zwan ontvangen. De Green Key is hà©t internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en met zorg omgaan met het hotel in de natuurlijke omgeving.

"Ons team werkt continu aan innovatie," aldus de Tjitte de Wolf, General manager Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. "De Golden Green Key is een beloning voor het team waar ik erg trots op ben. Een extra motivatie om ons MVO-beleid te continueren."
Onlangs liet het hotel al weten toe te treden tot Fryslà¢n Culinair, en gastronomisch samenwerkingsverband. Daarnaast start het in september met een opleidingstraject voor studenten van ROC Landstede waarbij een baangarantie wordt afgegeven.

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud
Het hotel ligt midden in de bossen van Oranjewoud nabij Heerenveen. Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud telt 70 kamers: er is een bruidssuite, er zijn drie juniorsuites en 66 comfortabele hotelkamers, waarvan een minder valide kamer. Alle kamers hebben een eigen terras of op de eerste etage een Frans balkon. Het hotel heeft twaalf conferentiezalen en een Wellness & Spa. Voor meer informatie kunt u kijken op www.goldentuliptjaardaoranjewoud.nl.

Over Green Key
De Green Key is hà©t internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en met zorg omgaan met het milieu met betrekking tot het bedrijf en met de natuur in hun omgeving. De Green Key is een steeds groter wordend symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn. Het keurmerk wordt voor à©à©n jaar toegekend en ieder jaar (met aangepaste normen) gecontroleerd.