(Persbericht) Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud verwelkomt Fish Spa
Garra Rufa Foot Spa mooie aanvulling op behandelingen Wellness centre

Oranjewoud, 13 mei 2011 De Fish Spa heeft zijn entree gemaakt in Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Deze opkomende cosmetische behandeling wordt uitgevoerd in combinatie met een schoonheidsbehandeling en kan worden omschreven als een amusante en sensationele ervaring.

Deze verrassende behandelingsmethode in het nieuwe Fish Spa in Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud is gefocust op de voeten. In het speciale voetenbad zwemmen kleine visjes, deze vissensoort heet Garra Rufa. Wanneer de voeten in het water komen, zwemmen de honderden visjes erop af. Zij zorgen ervoor dat de dode huid en huidschilfers van de opperhuid weggaat, waardoor er een soepele ontspannen en zachte huid ontstaat. Bovendien scheiden ze een enzym af, wat er onder andere voor zorgt dat infecties niet verspreid kunnen worden en dat de huid wordt hersteld. Voor mensen met huidaandoeningen is dit een ideale behandeling. De Garra Rufa visjes zorgen ervoor dat de huid een natuurlijke peeling krijgt.

Door de vriendelijke sfeer en persoonlijke service krijgen de gasten een onvergetelijke behandeling in het gerenommeerde Wellness centre van Tjaarda Oranjewoud. De Garra Rufa vissen worden regelmatig gecontroleerd en beoordeeld op een perfecte gezondheid. Op deze wijze garandeert Garra Rufa Nederland alleen vissen van de beste kwaliteit. Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud biedt verschillende aantrekkelijke wellness arrangementen aan in combinatie met overnachtingen in het prachtige hotel.

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud
Het hotel telt 70 kamers: er is een bruidssuite, er zijn drie juniorsuites en 66 comfortabele hotelkamers, waarvan een minder valide kamer. Alle kamers hebben een eigen terras of op de eerste etage een Frans balkon. Het hotel heeft 12 conferentiezalen en een Wellness & Spa.

Over Golden Tulip
Met bijna 50 jaar ervaring als franchiseonderneming, is Golden Tulip uitgegroeid tot een hospitality bedrijf dat diensten aanbiedt in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 180 hotels en een totaal van 27.000 kamers in meer dan 40 landen wereldwijd.
De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch.
Golden Tulip is onderdeel van de Louvre Hotels Group die de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige voert. De totale portfolio bestaat uit zo‘˜n 1.100 hotels met een totaal aan 83.000 kamers in alle hotelcategorieën.

Zie voor meer informatie www.goldentuliptjaardaoranjewoud.nl.
Men kan zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief op www.tjaarda.nl waarna zij automatisch bericht krijgen over arrangementen, behandelingen en prijzen.