(EMEA Persberichten) De leermerken Goosecraft, DNA en Ibana Rouge gaan hun bedrijfsprocessen ondersteunen met itSuitsFashion. De drie merken hebben voor itSuitsFashion gekozen omdat ze hiermee een aanzienlijke verkorting van de time to market van hun collecties kunnen realiseren.

Paul Jonker, CEO van it suits IT: "Voor fashionbedrijven is het van essentieel belang om met de juiste, professionele business management software te werken. Dit geeft hen optimaal beheer van hun organisatie en efficiëntie in samenwerken met leveranciers, partners en klanten; waardoor snel de juiste beslissingen genomen kunnen worden en om ervoor te zorgen dat ze het beste uit hun mensen en activa halen.

Goosecraft, DNA en Ibana Rouge hebben met hun keuze voor itSuitsFashion de eerste stap hiertoe gezet. naar meer efficiëntie en productiviteit. Steeds meer fashionbedrijven ontdekken de voordelen van het werken met itSuitsFashion in combinatie met de expertise en service die ze tot hun beschikking hebben bij it suits IT en deze drie prachtige leermerken zijn daar een uitstekende toevoeging op.à¢â‚¬

Over Goosecraft
Goosecraft is ontstaan in 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd herkent ledermerk. Goosecraft is gespecialiseerd in het creëren van leer fashionproducten voor mannen, vrouwen en kinderen en heeft meer dan 250 verkooppunten in Nederland en wordt verkocht bij hoog segment winkels in Duitsland, Frankrijk , België, Verenigd Koninkrijk en Japan.

Over DNA
DNA werd in 1994 opgericht. Bij het positioneren van DNA is altijd de nadruk gelegd op het creatieve en eigenzinnige imago van het label. Inmiddels is er samenwerking met Netraco Garments, waardoor DNA kan blijven groeien. Het nieuwe DNA is een perfecte afgeleide van het oude DNA, maar dan in een sexy jasje.

Over Ibana Rouge
Ibana Rouge is een Nederlands leermerk. Het merk is 2,5 jaar geleden opgericht door modeondernemers die een gat in de markt zagen in de combinatie van leren jassen en tassen in dezelfde kleur en leersoort. Dit concept in combinatie met het snel vertalen van trends vanaf de catwalk naar de winkels, maakt van Ibana Rouge een opvallend en compleet merk.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het geeft mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen. itSuitsFashion is ontwikkeld met input van meer dan 80 manjaren aan expertise en ervaring in Fashion IT. Met deze inbreng kon een volledige kwaliteitsoplossing met een zeer efficiënt ontwikkelingsproces bewerkstelligd worden. Hierdoor is de functionaliteit rijk, de kwaliteit hoog en de investeringskosten laag. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.

Over it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor fashionbedrijven. De experts van it suits IT hebben gemiddeld 16 jaar ervaring in de fashionbranche en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide software oplossing in combinatie met een hoog service- en expertiselevel. it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner.

www.itsuitsit.nl