(Persbericht) Maastricht, 22 april 2011. MIKKILI global living is een webshop in woonaccessoires, tassen, sieraden en leuke gadgets. Het assortiment bestaat uit strakke design accessoires. Daarbij kent Mikkili geen grenzen maar oriënteert zich wereldwijd. De producten komen uit bijvoorbeeld Verenigde Staten, Denemarken, Italië maar ook Nederland. Merken als Grà¤f &Lantz, Normann Copenhagen, Gewoon, By Nord en Ontwerpduo kom je bij ons tegen. Dat levert een spannende mix van artikelen op.

Grà¤f & Lantz bijvoorbeeld is een Amerikaans merk in stijlvolle vilten tassen. Mikkili verkoopt als enige in Nederland dit merk.
Op onze zoektocht naar mooie producten kwamen we deze vilten tassen tegen in het MAD (Museum of art and design) in New York. Opvallend is de krokodillen print waarmee het vilt is bewerkt. We zijn er dan ook trots op dit in onze webshop te mogen verkopen.

MIKKILI streeft een naar een persoonlijke benadering en een correcte service. Onze producten zijn op voorraad en worden geleverd binnen 24-48 uur.