(Persbericht) Gratch Anti-Graffiti, GlassRenu en Renovio nu ook in Polen en Hongarije

Gratch International uit Panningen breidt in Europa fors uit met haar productenlijnen Gratch Anti-Graffiti, Renovio oppervlakte renovatieproducten en met het GlassRenu glasrenovatiesysteem. Sinds kort zijn deze producten en systemen verkrijgbaar in Polen en Hongarije.

BIM Sp. Z o.o. vertegenwoordigt alle producten in Polen en de firma Grosco Kft. is de nieuwe handelspartner in Hongarije. Onlangs is de website van Gratch International in het Pools en in het Hongaars online gegaan. De website is inmiddels al in acht verschillende talen te bezoeken.
Ongewenste graffiti op een muur, krassen in glas of kalkaanslag op glas zijn welbekende en veel voorkomende problemen over de hele wereld. Gratch International heeft voor deze problemen speciale producten laten ontwikkelen. Bovendien beschikt ze over een professioneel glasrenovatiesysteem waarmee zelfs diepe krassen uit glas gehaald kunnen worden zonder vertekening of vervorming. Alle producten en het renovatiesysteem zijn in de webshop of middels de handelspartners in diverse landen verkrijgbaar. Meer informatie: www.gratch.com.