PACHECO, USA - GlassRenu®, fabrikant van ‘˜s werelds beste oplossing voor het verwijderen van krassen, etsingen of zuren uit glas (ongeacht grootte en diepte), kondigde vandaag aan dat het GRATCH Company uit Panningen als haar Europees distributeur van het GlassRenu-systeem heeft geselecteerd. De bedrijven startten de besprekingen en samenwerking 24 maanden geleden, hoe ze GlassRenu het beste op de Europeese markt konden introduceren. Na de introductie in Europa eind 2007 is afgelopen week deze samenwerking formeel vastgelegd in een contract.

De deskundigheid en daaraan gekoppeld de kennis van de Europese markt maakt GRATCH Company tot de ideale partner om van het GlassRenu glasrenovatiesysteem in de Europese Markt een groot succes te maken. Met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in Duitsland, België en Spanje, is GRATCH Company een gevestigd bedrijf als het gaat om oppervlakte- en gevelreinigings- en beschermingsprodukten. GlassRenu sluit perfekt aan bij de anti-graffitiproducten en de RenoVio renovatieprodukten, evenals de anti-graffiti-coatings. In de afgelopen 24 maanden heeft GRATCH Company de GlassRenu producten op een beperkte basis geïntroduceerd op de Europese markt. Jean-Paul Kremers, direkteur GRATCH Company licht toe: à¢â‚¬Å¾De inzet van GlassRenu in Europa biedt een nieuwe technologie en een efficiënte oplossing om de groeiende problemen van ets-graffiti en krassen te bestrijden. De eerste reactie op het systeem is zeer enthousiast. Wij voorzien voor GlassRenu in Europa een grote toekomst.à¢â‚¬

Het systeem herstelt snel krasschade zonder zichtbare vervorming. Het droog schuren en polijsten, een gepatenteerde technologie, kan zelfs de diepste kras of etsing uit de meeste soorten glas verwijderen.
Dit professionele systeem behoeft enige handigheid, maar kan bij vakkundig gebruik nagenoeg alle schades verhelpen. Met behulp van kleurgecodeerde RenuDisks® van GlassRenu, kan zelfs een beginnende gebruiker tot 1 vierkante meter glas per uur herstellen. Het nieuwste glasrenovatiesysteem wordt bij aankoop gebruiksklaar geleverd met alle benodigdheden en voldoende materialen, zodat meteen gestart kan worden. Voor meer informatie over het systeem in Europa: www.glassrenu.eu.

Over GRATCH Company
GRATCH Company is in augustus 1999 gestart met het verwijderen van graffiti en het verkopen van graffiti verwijderings producten (graffiti removers). Het steeds weer uitvoerig testen en doorontwikkelen van bestaande produkten heeft geresulteerd in een klein assortiment van buitengewone removers, toepasbaar op nagenoeg iedere ondergrond. Aangevuld met preventieve producten (anti-graffiti coatings en anti-graffiti-impregneringen) is de productlijn compleet.
GRATCH Company is in de BeNeLux distributeur van het gepatenteerde Tornado ACS35 onderdruk-straal-systeem.
Sinds Januari 2009 heeft GRATCH Company ook de verkooprechten van de RenoVio productlijn. Een bouwgerelateerde productassortiment om diverse oppervlakten zoals glas, aluminium, RVS of polyplast te reinigen, te renoveren en/of te beschermen, zie ook www.renovio.com. Ook LiquiFoil valt onder deze groep. LiquiFoil is een vloeibare folie die gemakkelijk op ondergronden is aan te brengen en tijdelijk beschermt tegen krassen of andere beschadigingen.

Over GlassRenu USA
Opgericht in 2006, is GlassRenu USA inmiddels een van de grootste partijen op het gebied van glasrenovatie en krasverwijderingssystemen. GlassRenu USA, gevestigd in Pacheco, Ca., produceert de volledige lijn producten voor glasreparatie en verkoopt via een eigen verkoop-organisatie in Noord-Amerika en via GRATCH Company in Europa.