De diversiteit aan kookstudio's is in Nederland enorm. Het wordt voor consument en bedrijfsleven steeds moeilijker om een onderbouwde keuze te maken voor een goede kookworkshop waar kookplezier is verzekerd. Kookstudiogids.nl, sponsor van onder andere de à¢â‚¬Å“Nationale Kookstudio Weekà¢â‚¬, à¢â‚¬Å“kinderboekenweek 2009à¢â‚¬ en de à¢â‚¬Å“Grand Prix Culinaireà¢â‚¬ wil iedereen gratis helpen om een goede kookstudio te vinden naar zijn wens. Vanaf nu kun je met het servicenummer 013-590 52 03 van Kookstudiogids.nl in het hele land kookworkshops gratis boeken en weet je zeker dat je bij een goede kookstudio terecht komt.
Diederik Bogaard, directeur van Kookstudiogids.nl: à¢â‚¬Å“Aan een mooie website of aan de buitenkant van een kookstudio kun je niet zien of het een goede kookstudio isà¢â‚¬. à¢â‚¬Å“Als consument of bedrijf moet je er dan ook vaak maar op gokken of je bij een goede kookstudio terechtkomt.à¢â‚¬
Laatste ziet Bogaard als een belemmering voor een gezonde groei van de kookstudiobranche die naar zijn mening nog heel wat professioneler en innovatiever kan. In zijn ogen is de markt wat in slaap gesukkeld en te weinig vernieuwend. Trends in de markt worden vaak te laat waargenomen door de ondernemers van de kookstudioà¢â‚¬s. à¢â‚¬Å“Laat onverlet dat er natuurlijk ook veel goede kookstudio's zijn die een grote pluim verdienenà¢â‚¬, aldus Bogaard en vervolgt: à¢â‚¬Å“Maar hoe vind je die als consument of bedrijf?à¢â‚¬.

Met het nieuwe servicenummer van Kookstudiogids.nl wil Bogaard daar wat aan doen. à¢â‚¬Å“Onze expertise op het gebied van de kookstudiobranche is verreikend en waarvoor we vele bronnen gebruiken.à¢â‚¬ à¢â‚¬Å“Wij weten waar de goede kookstudio's zittenà¢â‚¬. Met het nieuwe servicenummer willen we een full-service dienst verlenen met een heel belangrijk onderdeel; de feedback van de klant. Iedereen die bij Kookstudiogids.nl een workshop heeft geboekt wordt nagebeld om een tevredensheidcijfer te geven over de kookstudio waar ze zijn geweest. Hierdoor kunnen we onze service altijd verbeteren. Wellicht wordt er aan de feedback ook nog een mini-marktonderzoek gekoppeld.

Kookstudiogids.nl heeft in de afgelopen jaren een kleine 150 kookstudio's bezocht en heeft veel kennis in huis, o.a. door middel van eigen marktonderzoeken, over alles wat met de kookstudiobranche te maken heeft.
Volgens de laatste telling van Kookstudiogids.nl telt Nederland momenteel 464 kookstudio's. Een aantal dat dit en komend jaar nog met enkele tientallen zal toenemen nu ook restaurants kookworkshops als interessante markt gaan ontdekken. Opvallend gegeven hierin is dat vooral de toprestaurants hierin de voorhoede vormen. Voorbeelden zijn onder andere de nieuwe kookstudio van het Okura hotel en de kookstudio van Jonnie de Boer, Librije's Atelier.

Ook gratis een kookworkshop boeken bij Kookstudiogids.nl? Bel 013-590 52 84 of ga naar de website: www.kookstudiogids.nl

Website: http://www.kookstudiogids.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular