Spectaculaire acties zijn weer volop aanwezig bij ShopADSL.nl in de maand september. De meest spraakmakende is een gratis draagbare DVD-speler bij Ziggo Alles-in-1!

Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 3,3 miljoen huishoudens, 1,4 miljoen breedband internetklanten, 1 miljoen afnemers van digitale televisie en 750.000 telefonieabonnees. De klein- en grootzakelijke markt maken bij ons gebruik van producten en diensten zoals telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied met sterke regionale bases strekt zich uit over heel Nederland. Het eigen kabelnetwerk vormt de basis voor de dienstverlening van Ziggo. Het hoofdnet is geheel verglaasd en alle aansluitingen zijn geschikt voor retourverkeer. Dit betekent dat aansluitingen geschikt zijn voor internet, digitale televisie en telefonie.

U ontvangt de draagbare DVD-speler bij een bestelling van à©à©n van de volgende abonnementen in de actieperiode:

Ziggo Alles-in-1 Basis
Ziggo Alles-in-1 Plus
Ziggo Alles-in-1 Extra

Indien u geen triple-play pakket wenst, maar wel een abonnement bij Ziggo wenst af te sluiten, ontvangt u een MP-3 zonnebril indien u à©à©n van de volgende abonnementen in de actieperiode bestelt.

Ziggo Internet Z1
Ziggo Internet Z2
Ziggo Internet Z3
Ziggo Internet & Telefonie Z1
Ziggo Internet & Telefonie Z2
Ziggo Internet & Telefonie Z3

Ziggo is een combinatie van het oude casema & @Home Het nieuwe bedrijf Ziggo voorziet 7,8 miljoen mensen via 3,3 miljoen aansluitingen van televisie, internet en telefonie. Die mensen staan centraal in al het handelen en gedrag van Ziggo. Waar ze blij van worden, wat ze belangrijk vinden. iggo is er voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zij kunnen rekenen op hoogwaardige producten en dienstverlening, die betrouwbaar zijn, bij hun wensen aansluiten en altijd werken. En mocht er ooit iets mis gaan, dan zorgt Ziggo voor een snelle oplossing.

Kijk voor meer informatie en of overige acties op http://www.ShopADSL.nl

Website: http://www.shopadsl.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular