(Persbericht) Veel mensen vinden het vervelend om hun auto zelf te verkopen. Ook schrikken autobezitters van de kosten om een advertentie voor hun auto te plaatsen op internet. E 10 tot E 25 voor een advertentie die goed opvalt ben je zo kwijt. Niet bij gratis auto verkopen site GratisJeAutoVerkopen.nl, daar is het plaatsen van de advertentie en de dienstverlening daarna geheel gratis.

Soms is er een auto over binnen het gezin, krijgt men de beschikking over een leaseauto. Ook kan het interessant zijn zelf de auto te verkopen en een nieuwe auto te kopen zonder inruil. Dus zelf de auto verkopen is dan de oplossing.

Hoe kun je de auto snel zelf verkopen? Heel eenvoudig. In drie simpele stappen ontvangt men een inkoop taxatie voorstel via een e-mail bericht.

De drie stappen om de auto zelf gratis te verkopen
1. Gratis auto aanmelden voor verkoop op GratisJeAutoVerkopen.nl
2. Gratis en vrijblijvend binnen 24-48 uur bod ontvangen per e-mail
3. Bij accoord gratis je auto verkopen door op de knop te drukken of te bellen met de klantenservice.

Een ander voordeel is dat als men de auto via deze site verkoopt de koper altijd een betrouwbare autobedrijf is. Daardoor is het mogelijk dat de auto vaak binnen 24 tot 48 uur gratis bij u thuis opgehaald, contant betaald en gevrijwaard wordt.

Deze gratis auto verkopen website is een onderdeel van de grootste autoinkoop site van Nederland, te weten auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl.

Kijk op AutoVerkopenTips.nl voor meer tips over het gratis verkopen van een auto.