Vanaf 29 september: de eerste LPG Endermospa in de Benelux

Veenendaal, 20 september 2012 - Honderden visjes die de schilfertjes en huidcellen van je voeten opeten. Dat kriebelt à©n reinigt. Het is een van de bijzonderheden van de nieuwe CitySpa Veenendaal. Op de hoek van de Fluitersstraat en de Markt is een compleet en luxe center voor beauty, health en wellness gecreëerd. Zaterdag 29 september is de feestelijke opening van CitySpa Veenendaal. Iedereen is dan welkom om kennis te maken met de nieuwe winkel à©n om gratis een gezichtsbehandeling te ondergaan en de voeten te laten reinigen door de visjes.

CitySpa Veenendaal is de eerste officiële LPG Endermospa in de Benelux.  Eigenaar Marije van Huffel: à¢â‚¬Å“LPG is een geavanceerde en succesvolle methode om op een natuurlijke manier cellen tot diep in de huid te stimuleren. Daardoor krijgt de huid haar stevigheid en het silhouet zijn slankheid weer terug en dat zie je direct! De huid voelt, toont en is gezonder. Wereldwijd is LPG inmiddels een zeer populaire techniek om de huid van gezicht en lichaam te verjongen. Botox en andere injectables zijn passà©, natuurlijke anti-aging van LPG is de methode van nu.à¢â‚¬

Feestelijke opening op 29 september
De opening op zaterdag 29 september wordt groots gevierd. Alle behandelingen worden gratis aangeboden. Zo kunnen bezoekers de Fish Spa-sensatie ervaren: kleine visjes die de huid van de voeten mooier en gezonder maken. Verder kan iedereen kennismaken met de voordelen van LPG: Marije en haar team verzorgen zaterdag gratis gezichtsbehandelingen en Coup d‘˜eclat: natuurlijke anti-aging en versterking van de gezichtshuid met de geavanceerde LPG-technologie.

Over CitySpa Veenendaal
CitySpa Veenendaal is de plek voor beauty, health en wellness in het centrum van de stad. Het team van opgeleide beautyspecialisten biedt vier dagen in de week (woensdag tot en met zaterdag) behandelingen en producten voor natuurlijke huidverzorging, effectieve afslanking (Power Slim en Power Plate) en gezicht- en lichaamsverzorging plus massage, hand & foot spa, eyes & brows en diverse verwenarrangementen voor vrouwen en mannen, aanstaande en nieuwe moeders, bruiden, vrijgezellengroepjes en kinderen. CitySpa Veenendaal is bovendien de eerste officiële LPG Endermospa in de Benelux. LPG is in meer dan 110 landen wereldwijd marktleider met celstimulatietechniek voor succesvolle en 100% natuurlijke slankheid- en anti-agingtechnieken.

Meer informatie:

Marije van Huffel, telefoon:  06-51786248
e-mail: info@cityspa-veenendaal

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular