(Persbericht) Weg van Wijn en Peerdestal Ellecom trakteren gasten

In de Riesling-week, die van 4 tot 12 juni 2011 in Nederland gehouden wordt, trakteren online wijnshop Weg van Wijn en Restaurant de Peerdestal uit Ellecom dinergasten op een gratis fles Riesling Classic van het Duitse Weingut Theo J. Kreis. Tijdens de Riesling-week staat een groot aantal Nederlandse restaurant in het teken van de Riesling-wijnen.

De Riesling-week is een initiatief van het Duits Wijninstituut en het Informatiebureau voor Duitse Wijn om de wijnen van de Riesling, ook wel bekend als de koning van de witte druiven, te promoten. In de week van 4 tot 12 juni 2011 bieden deelnemende restaurants ten minste drie Duitse Rieslings aan, waaronder in ieder geval à©à©n droge. Het restaurant heeft in de week ook een speciaal gerecht of menu op de kaart dat is afgestemd op Duitse Riesling(s). Op www.duitsewijn.nl is een overzicht te vinden van de restaurants die deelnemen.

Rheingau, de bakermat van de Riesling
Restaurant De Peerdestal in Ellecom voegt nog iets extra‘˜s toe aan de Riesling-week. In samenwerking met wijnimporteur en online wijnwinkel Weg van Wijn, biedt De Peerdestal alle gasten onder meer gratis een fles Riesling Classic van het Weingut Theo J. Kreis uit de Rheingau, de bakermat van de Riesling-wijnen. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.depeerdestal.nl.

WegvanWijn.nl
Weg van Wijn importeert bijzondere wijnen uit zorgvuldig geselecteerde, niet voor de hand liggende streken in Europa. Op www.wegvanwijn.nl vindt de wijnliefhebber een veelzijdig assortiment Europese kwaliteitswijnen van ambachtelijke wijnmakers, voor wie de kwaliteit van de wijn en het wijnmaken centraal staat.

= = =
Meer informatie voor de pers:
Weg van Wijn
Rob van der Waals - [email protected]
Henk Put - [email protected]
www.wegvanwijn.nl