(Persbericht) Schoonheidsspecialiste Heidi, van salon Heidi & Heidi te Hilversum, geeft gratis schoonheidsbehandelingen voor vrouwen met een inkomen beneden modaal.

Hoewel een bezoekje aan "de schoonheidsspecialiste" altijd al als een luxe werd gezien, lijkt het tegenwoordig slechts voorbehouden aan welgestelden.

Omdat een bezoek aan de schoonheidsspecialiste niet alleen goed is voor de huid, maar ook enorm bijdraagt aan het gevoel van eigenwaarde en de manier waarop je (al is het maar voor even) tegen de wereld aankijkt, is Heidi van mening dat een bezoek aan een salon juist voor deze, steeds groter wordende, groep vrouwen bereikbaar moet zijn. Eà©n uur per week zal in eerste instantie beschikbaar worden gesteld aan een gratis gezichtsbehandeling.

Met deze actie wordt vooruitgelopen op "beauty in de bijstand", waarbij Heidi collega's en leveranciers oproept om materialen en/of diensten beschikbaar te stellen om zoveel mogelijk vrouwen van een "luxe" moment te voorzien.

Heb jij een familielid, buurvrouw of kennis die je graag een schoonheidsbehandeling (gratis) kado wilt doen? Stuur dan je verhaal naar [email protected] en wellicht komt zij in aanmerking voor een gratis behandeling of verwenpakket.