(Persbericht)

RMTC, dà© motorrijschool van de Haarlemmermeer, de Bollenstreek en Kennemerland, geeft gratis proeflessen motorrijden weg!

Een half uur lang krijgen toekomstige motorrijders les van een ervaren instructeur van RMTC. Als het motorrijden na dat half uur bevalt, dan kunnen zij zich direct inschrijven voor rijlessen zodat ze de komende zomer ZELF met de motor kunt gaan toeren. Als extra actie geeft RMTC snelle beslissers een tegoedbon voor 1 uur lessen cadeau, ter waarde van € 45,00.

Alleen op 2e paasdag

Op maandag 25 april is het 2e paasdag. RMTC is dan aanwezig op de open dag van Bruggeman motoren in Nieuw Vennep. Onder het genot van een hapje, drankje en terrasje kunt u op deze dag genieten van al het moois dat motoren te bieden hebben, zoals Bruggeman het zelf aanprijst in de flyer. De ervaren rijders kunnen een proefrit maken op de nieuwste modellen van Suzuki en Kawasaki. Degenen die nog niet beschikken over een motorrijbewijs mogen gratis een proefles volgen bij de stand van RMTC.

Tegoedbon voor 1 uur gratis motorrijles

Het maakt RMTC niet uit of de bezoekers aan de open dag een gratis proefles volgen of niet, als ze zich op deze dag inschrijven bij RMTC, dan ontvangen ze sowieso een tegoedbon voor een gratis motorrijles van een uur (normaal € 45,00).

Gegevens

RMTC staat op 25 april met een stand op de open dag van Bruggeman motoren in Nieuw Vennep.

Datum: Maandag 25 april
Adres: Haverstraat 27, 2153 GB Nieuw Vennep
Toegang: Gratis

Vragen? Stuur een e-mail naar RMTC: [email protected]