Is het waar dat procedures belangrijk zijn als je bij de overheid werkt? Werken alle teams in onderwijs en zorg als een familie? De eenzijdige marktcultuur leidde tot crisis, maar in hoeverre heb je die wel nodig voor resultaat? Nederland wil innovatie stimuleren, maar zijn we wel klaar voor de bijbehorende ´adhocratiecultuur´?

Test je organisatiecultuur gratis op http://www.ocai-online.nl en ontdek het zelf.
Dit is een handige tool voor leidinggevenden, collega´s, studenten, teams en organisaties.

Het Organizational Culture Assessment Instrument is een makkelijke meting van organisatiecultuur, wetenschappelijk ontwikkeld door Cameron & Quinn en gebruikt bij meer dan 10.000 organisaties.
De cultuurmeting staat nu gratis online voor het Nederlandse taalgebied; mà©t de complimenten van professor Cameron.

De online test meet in ongeveer 17 minuten niet alleen de huidige, maar ook de gewenste cultuur. Die bestaat uit een mix van vier typen: de mensgerichte familiecultuur, beheersmatige hiërarchiecultuur, resultaatgerichte marktcultuur of innovatieve adhocratiecultuur. De meting is een praktisch begin voor verandering en geeft grip op organisatiecultuur.

Je persoonlijk cultuurprofiel mà©t uitleg is gratis en heet OCAI One. Doen je collega´s ook OCAI One, dan kun je zelf op basis van alle profielen je cultuur bespreken en waar nodig aanpassen.
Teams en organisaties die cultuur professioneel willen aanpakken, ontvangen alle grafieken, cijfers, draaiboek à©n powerpoint voor workshops, als ze kiezen voor OCAI Pro of OCAI Enterprise.

Klaar voor de toekomst? Klik naar http://www.ocai-online.nl

Website: http://www.ocai-online.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular