Er is een nieuwe website waar mensen gratis een persoonlijke brief kunnen laten maken voor het opzeggen van een lening of krediet.

De website www.krediet-info.eu biedt een gratis opzegservice aan voor mensen met een lening of krediet. Voor veel mensen die moeite hebben met het opstellen van een nette en formele brief, biedt deze website hulp en kan men er automatisch een persoonlijke opzegbrief laten maken, uitprinten en opsturen naar de kredietverstrekker.

Deze service biedt mensen hulp in deze economisch moeilijke tijden, waarin steeds meer mensen een lening afsluiten. Het afsluiten van een lening is dan ook vaak niet zo'n probleem, maar wanneer men deze lening wil beëindigen, en na volledige aflossing graag verwijderd wil worden uit het register van het Bureau Krediet Registratie, ondervindt men vaak problemen. Het grootste probleem is vaak het schrijven van een formele brief aan de kredietverstrekker om de beëindiging van een lening kenbaar te maken. En juist om bij dit probleem hulp te bieden, biedt de website deze opzegservice aan en kunnen mensen gratis een persoonlijke opzegbrief laten maken.

www.krediet-info.eu