Al sinds 1995 zet Total in Support zich in voor minder belasting voor creatieve ondernemers. Het blijkt dat er veel geld blijft liggen voor creatieven. Tekort aan kennis en tijdgebrek ligt hier vaak aan ten grondslag. Veel creatieve ondernemers en culturele organisaties zien enorm tegen de belastingaangifte op. Terwijl ze zich volledig willen richten op hun creatieve product moeten ze zich bezighouden met, op het oog, oninteressante belastingzaken. Total in Support organiseert op 18 maart een gratis seminar in de Beurs van Berlage in Amsterdam over belastingvoordeel voor creatieven.

Of het nu een startende ondernemer betreft of een gerenommeerd reclamebureau; door specifieke kennis van belastingregels die relevant zijn voor de culturele- en creatieve sector is er veel voordeel te behalen. Belastingvoordeel kan ook worden gerealiseerd door het slim en efficiënt inrichten van de administratie. Het is goed mogelijk om veel belasting te besparen en minder zorgen te hebben over de papierwinkel. Met 15 jaar ervaring op het gebied van zakelijke dienstverlening aan de culturele- en creatieve sector kan Total in Support hierbij goede ondersteuning bieden.

Op 18 maart biedt Total in Support een gratis seminar aan in de Beurs van Berlage in Amsterdam. In een uur wordt er praktijkgerichte informatie gegeven over diverse fiscale mogelijkheden voor de creatieve ondernemer.

Programma:
16.00 16.30 presentatie Total in Support over belastingvoordeel
16.30 17.00 presentatie Maxwell Group over risicokapitaal
17.00 18.00 aansluitende borrel op het kantoor van Total in Support

Datum: Donderdag 18 maart
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam
Kosten: gratis

Aanmelden voor het seminar op 18 maart kan via [email protected] Het aantal plaatsen is beperkt.