(Persbericht) PERSBERICHT, Amsterdam, 23-02-2011

Gratis SEO voor een goed doel

Het Amsterdamse internetbedrijf SEO Marketing Amsterdam biedt gratis haar diensten aan voor een goed doel. Het bedrijf wil naar eigen zeggen als eerste SEO bedrijf in Nederland op een dergelijke manier haar zoekmachine optimalisatie diensten aanbieden.

Uit een brainstorm sessie met de medewerkers bleek dat de beste bijdrage aan een goed doel geleverd kon worden door het inzetten van de eigen kennis en kunde.

Op de website van het bedrijf is een brief te vinden met daarin de aankondiging van de actie, de voorwaarden, en een inschrijfformulier. Het pakket bestaat uit een uitgebreide SEO audit en consulting ter waarde van 2500 Euro. Inzendingen kunnen worden ingestuurd tot 31 maart 2011 en de winnaar zal op 29 april 2011 bekend worden gemaakt.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO ofwel Search Engine Optimization in het Engels) is het proces met als doel het beter zichtbaar maken van een website in een zoekmachine zoals Google.

SEO Marketing Amsterdam is een zoekmachine optimalisatie bedrijf in Amsterdam. Zij werken met een team van freelancers op IT gebied, tekstschrijvers, website ontwerpers, marketeers en seo experts voor de MKB‘˜ers van Nederland.

De aankondiging van de actie is de vinden op:

http://www.seomysite.nl/gratis-seo-audit-voor-een-goed-doel

Het inschrijfformulier:

http://www.seomysite.nl/aanvraag-gratis-seo-en-consulting-pakket