Een uniek aanbod van coachings- en re-integratiebureau Dynamisch Bureau: gratis 15 minuten speedcoaching in de coachbus (een originele Volkswagen T1) voor medewerkers die coaching willen ervaren. Dynamisch Bureau komt à©à©n keer per maand kosteloos bij à©à©n organisatie op bezoek. Aangezien reistijd volledig achterwege blijft, vraagt het maken van een carrià¨reboost slechts 15 minuten van iemands werktijd. Laagdrempeliger kan het niet!

In speedcoaching komen medewerkers door de gerichte vragen van de coach supersnel tot de kern. Het doel is mensen helpen bij een specifiek dilemma, een te maken keuze of te nemen beslissing. Medewerkers komen weer in hun kracht en krijgen het inzicht om de juiste stappen te zetten.

De gratis speedcoaching van Dynamisch Bureau is bestemd voor bedrijven in de Randstad. Dynamisch Bureau komt voor minimaal 12 en maximaal 20 medewerkers langs. Voor degenen die de smaak te pakken krijgen, kan Dynamisch Bureau aansluitend op de speedcoaching een individueel maatwerktraject opstarten in hun kantoor in Den Haag.

Coaching toegankelijk
Directeur Maaike Pronk over coaching: "Wat we vaak zien is dat mensen maar doorrennen en niet stilstaan bij wat ze echt willen, wat ze meemaken en hoe ze dingen anders en beter kunnen doen. Het is ook wel logisch want banen worden vaak niet gecreëerd voor mensen. Het is andersom: mensen worden in functieprofielen geperst. Dat gaat soms wringen. Coaching biedt dan fantastische mogelijkheden voor reflectie en groei."

Dynamisch Bureau maakt coaching toegankelijk en makkelijk. Pronk: "We hebben een strippenkaart voor coaching en een waardebon voor een gratis coachingsgesprek. En nu dus als klap op de vuurpijl de coachbus erbij. Ons debuut hebben we inmiddels achter de rug, op een grote beurs in Utrecht. Geweldig om te merken dat mensen zich daadwerkelijk blootgeven in de bus. Er waren veel positieve reacties. Mensen waren verwonderd: wat een gesprek van een kwartier al niet kan opleveren!"

Zelfsturing
Pronk en haar team coachen sterk op ´zelfsturing'. Pronk: "Wij lossen niet het probleem voor de medewerker op. Mensen doen zelf het werk." Eigen verantwoordelijkheid nemen is volgens Pronk de weg naar ´duurzaam resultaat'. De opstelling van de coach is wel bepalend. De coach stelt vragen en reikt aan maar is spaarzaam met het geven van adviezen -waarin vaak een oordeel besloten ligt. De coaches van Dynamisch Bureau nodigen mensen uit zelf het doel en tempo aan te geven. Pronk: "Onze coaches leggen de verantwoordelijkheid daar waar hij hoort."

Dit alles gebeurt dus in een klassieke Volkswagen T1 uit 1965. De bus is bewust gekozen om haar symbolische betekenis: de richting van je hart volgen. De T1 straalt vriendelijkheid en positiviteit uit en past daardoor goed bij Dynamisch Bureau, dat ´plezier op het werk' als missie heeft. Het was overigens nog niet zo eenvoudig om een T1 te vinden. Pronk liet er speciaal een overkomen uit San Francisco omdat er in Europa nauwelijks gave busjes meer te vinden waren: "Het klimaat in Californië is veel milder. Ook wij willen het arbeidsklimaat in Nederland met onze coaching milder maken."

De Coachbus

Website: http://www.startdepers.nl/nieuws/id/14/

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular