(Persbericht) Stichting Waarborg E-factureren heeft de Toolbox E-factureren gelanceerd. De Toolbox E-factureren is alweer de volgende in een serie van instrumenten om de adoptie van elektronisch factureren en factuurautomatisering een duw in de rug te geven.

De toolbox is gratis, praktisch en zelf samen te stellen met de 100+ nieuwste en beste gratis instrumenten op www.toolboxefactureren.nl. Eerdere gelanceerde instrumenten zijn het Keurmerk E-factureren, de Checklist E-factureren en de E-invoicing Checklist.

De beste, nieuwste en meeste praktische bronnen
Wat zijn de beste gratis tools? Welke tips zijn het meest bruikbaar voor mij? Wanneer voldoe ik aan de fiscale voorwaarden? Hoeveel kan ik besparen met e-factureren? Wat laten de meest recente onderzoeken en statistieken zien? En vooral: waar vind ik dit allemaal?

Waarom vele kostbare uren op het internet doorbrengen om informatie en instrumenten te verzamelen, afvragend of dit de beste en meest recente informatie is. Met de Toolbox E-factureren is het werk al gedaan! Iedere organisatie beschikt nu in een oogopslag over alle praktische, relevante en recente bronnen om een vliegende start aan elektronisch factureren of geautomatiseerde factuurverwerking te geven.

100+ instrumenten, verdeeld over 13 onderwerpen
De Toolbox E-factureren bestaat op dit moment uit meer dan 100 van de beste, meest actuele en relevante instrumenten om een vliegende start aan e-factureren te geven, verdeeld over 13 onderwerpen:

- Gratis (online) tools
- (Bijna) gratis dienstverleners
- Doe het zelf
- Business Case / ROI Calculators
- Statistieken en onderzoeken
- Adoptie
- Video en presentaties
- Juridische aspecten
- Fiscale aspecten
- Beleid
- Overheid als ´launching customer‘˜
- Standaarden
- Techneutenspul

Snel keuze menu
Voor wie het moeilijk vindt om keuzes te maken, kan op de website kiezen uit een aantal voorgeprogrammeerde selecties. Deze zijn gebaseerd op doelgroep (ZZP-er, MKB-er, grootbedrijf, overheden en BSP) en op thema (verzenden, ontvangen, betalen en compliance).

Over Stichting Waarborg E-factureren
De Checklist E-factureren is een initiatief van de Stichting Waarborg E-factureren. De Stichting heeft als doel om de duurzame adoptie van e-factureren te vergroten. Daarvoor zet ze diverse instrumenten in.

In Nederland:
- Checklist E-factureren
- Keurmerk E-factureren
- Toolbox E-factureren
- Platform E-factureren
- E-factureren nieuwsbrief
- E-factureren LinkedIN groep

Internationaal:
- E-invoicing Platform (ook wel EEI Platform),
- E-invoicing Toolbox
- E-invoicing Checklist
- E-invoicing Newsletter
- E-invoicing Linkedin Group

Toolbox E-factureren