Bennebroek, 26 mei 2009

Pulinco stelt gratis versie van TopEase XBench beschikbaar

TopEase XBench, het Zwitserse platform voor een toekomstvast ontwerp, analyse en beheersing van de bedrijfsvoering is nu beschikbaar als gratis start versie.
"In een tijd waarin alle bedrijven kostenbeheersing als speerpunt hebben uitgeroepen, stelt Pulinco een gratis oplossing ter beschikking om bedrijven te helpen deze doelstelling te realiseen" verklaart pulinco-CEO Roland Pulfer de ongebruikelijke stap.
"Met Topease kunnen onze klanten een factor 2-5 besparen doordat ze inzicht te krijgen in de samenhang van hun bedrijfsvoering, waarbij ze kostenbesparingen tot 50% kunnen realiseren met behoud van veilige, consistente and duurzame resultaten"à¢â‚¬à…¾ In aanvulling hierop kunnen, ondanks hoge kwaliteitseisen ook in de projectkosten besparingen van 60-80% worden gerealiseerd.
Met de nu beschikbare gratis versie van de TopEase XBench, genaamd à¢â‚¬à…“TopEase Express, kan iedereen zonder softwareinvestering een idee krijgen hoe snel en gemakkelijk deze doelstellingen kunnen worden gerealiseerd.

Toepassingsgebieden van TopEase zijn onder andere
à¢â‚¬¢ het implementeren van een interne controle systeem
à¢â‚¬¢ het realiseren van een interactief portal voor bedrijfsprocessen
à¢â‚¬¢ ondersteuningen van het software change management proces
à¢â‚¬¢ het verkrijgen van " multi compliance excellence
à¢â‚¬¢ ondersteuning van veranderingsmanagement en programmamanagement
à¢â‚¬¢ implementatie van business continuity management

Meer informatie is te vinden op http://www.pulinco.com/topeaseexpress
Over Pulinco
Pulinco levert een modelgedreven software platform voor enterprise life cycle management inclusief business process management. Gerenommeerde bedrijven uit onder meer de financiële, industrie en mediabranche, zoals UBS, Credit Suisse, EADS, ABB, Volker Wessels en Swisscom maken gebruik van Topease. Kijk voor meer informatie op www.pulinco.com.

Over Agilos
De business engineers van de netwerkorganisatie AGILOS zijn gespecialiseerd in business & IT Alignment, Governance, Risk and Compliance (GRC) en focussen daarbij op de optimalisatie en performance van het bedrijfsproces, en dus niet op het zoveel mogelijk automatiseren of controleren daarvan. Kijk voor meer informatie op www.agilos.nl.

####

Note to editors:

For additional information, please contact:

Agilos
Albert W. Kisjes
Tel: +31 (0)23 5848646 of mobiel +31(0)6 5585 3728
E-mail: [email protected]

Pulinco:
Roland Pulfer of Dr. Hans Peter Seiler
E-mail : [email protected]
Email: [email protected]
Tel +41 (0)31 910 44 44

Dit is een origineel tekstbericht