Vanaf vandaag staat op de website van FTP Communicatie de nieuwste uitgave van de maandelijkse FTP Kennisbrief, de gratis nieuwsbrief voor financieel dienstverleners.

FTP Communicatie, het nieuws- en tekstbureau voor verzekeraars, intermediairs en facilitaire organisaties, verstrekt voor het derde jaar achtereen gratis de maandelijkse nieuwsbrief aan ruim 800 professionals in de financiële dienstverlening. De FTP Kennisbrief biedt samenvattingen van het belangrijkste verzekeringsnieuws en ander financieel nieuws: wet- en regelgeving, hypotheken, leven, pensioen en schade. Intermediairs, ketens, serviceproviders en verzekeraars kunnen zich aanmelden voor een gratis abonnement.

FTP Communicatie levert dagelijks online vaknieuws aan intermediairorganisaties en verzekeraars. Ook vertaalt de redactie financiële actualiteiten naar nieuwsberichten voor de consument: particulier nieuws, zakelijk nieuws, hypotheeknieuws en woningmarktnieuws.

De FTP Kennisbrief is te downloaden op www.ftpcommunicatie.nl. Meer informatie over het nieuwsaanbod van FTP Communicatie is ook te vinden op www.ftpnieuws.nl.

Nadere informatie:
FTP Communicatie
Frank de Smit
0627568020
[email protected]