(Persbericht) De Opleiding HVK biedt Integraal veiligheidskundigen (IVK-ers) extra kansen op de arbeidsmarkt. Waarom het volgen van een HVK-opleiding voor IVK-ers interessant is.

Het is voor Integraal Veiligheidskundigen moeilijk werk te vinden, vanwege het tekort aan vacatures bij overheidsinstellingen. Binnen het bedrijfsleven is juist een grote vraag naar veiligheidskundigen. Waarom zouden Integraal Veiligheidskundigen niet ook in het bedrijfsleven kunnen werken? VNO-NCW is voorstander. De Opleiding HVK van Copla staat open voor IVK-ers.

Vraag het white paper´HVK voor IVK‘˜aan: http://www.copla.nl/contact/white-paper-hvk

Hogere Veiligheidskundige Opleiding (post-hbo
Voor een optimale risicobeheersing is het noodzakelijk arbeids- en bedrijfsveiligheid succesvol te integreren in alle processen van de organisatie. Dat is de verantwoordelijkheid van de hoger veiligheidskundige.

HVK professional
Wilt u deze professional worden en beschikt u over een hbo-denkniveau en/of hbo-werkniveau en technische vakervaring, dan is onze Hobà©on SKO-erkende opleiding HVK zeer geschikt. Ook als vervolg op de hbo-opleiding Integrale Veiligheid. Bij ons kunt u gewoon instromen!

Resultaat
De opleiding HVK leidt op tot intern of extern adviseur. In deze rol kunt u na de opleiding:
à¢â‚¬¢ Complexe risico's voor veiligheid en gezondheid herkennen en analyseren.
à¢â‚¬¢ De arbeidsorganisatie op overtuigende wijze adviseren over beheersing van risico's.
à¢â‚¬¢ Veiligheidszorg succesvol integreren in alle bedrijfsprocessen.

Relatie MVK-HVK
De inhoud van de opleiding sluit naadloos aan op de MVK-opleiding. De verschillen liggen niet zozeer in de onderwerpen, maar in de benadering ervan.

Persoonlijk en deskundig
De opleiding wordt geven door eigen, in de praktijk actieve docenten en gastdocenten werkzaam bij o.a. Arbeidsinspectie, FNV, VNO-NCW, Nathans|Rijnconsult en Oranjewoud. We houden de groepen bewust klein (max. 14 deelnemers). Hiermee doen we recht aan het intensieve leerproces en is er voor, tijdens en na de cursus voldoende ruimte voor persoonlijk contact, groepsinteractie en begeleiding. Copla geeft bovendien 100% diplomagarantie.

Meer informatie en aanmelding
Meer informatie over de opleiding HVK, startdata, locatie en onze aanpak vindt u op http://www.copla.nl. U kunt via onze website de uitgebreide brochure downloaden en direct aanmelden. Vanaf 8 deelnemers kunnen wij deze opleiding ook in company voor u organiseren. Bellen of mailen voor informatie en persoonlijk advies kan natuurlijk ook altijd, tel. 0341 430848, [email protected]