(Persbericht) Op zondag 28 november nodigt opleidingsinstituut College of MultiMedia (CMM) ambitieuze creatieven uit om op haar nieuwe trainingslocatie in Amsterdam kennis te maken met haar opleidingen in Nieuwe Media, die in februari 2011 weer van start zullen gaan. Aangezien een opleiding het beste te beoordelen is door het zelf te ervaren, heeft CMM de dag opgesplitst in twee delen; een open dag à©n gratis workshops.

Tussen 11:00 en 15:00 verzorgt CMM drie verschillende gratis workshops, die deelnemers een indruk geven van de opleidingen; MultiMedia Engineer, 3D Producer en Digital Video Producer. Gezien het beperkte aantal plaatsen en de populariteit van deze workshops, is vooraf inschrijven via www.cmm.nl noodzakelijk.

Open dag
Vervolgens worden tussen 15:00 en 17:00 de deuren van de nieuwe trainingslocatie geopend voor de open dag, waar CMM's docenten en studenten aanwezigen alles zullen vertellen over de opleidingen en bijbehorende projecten. Ook zal er uitgebreid informatie worden verschaft over de nieuwe module ´Interactive Programmer‘˜, die vanaf 2011 aan de opleiding MultiMedia Engineer zal worden toegevoegd.