(Persbericht) Op zondag 21 augustus 2011 nodigt opleidingsinstituut College of MultiMedia (CMM) alle ambitieuze creatievelingen in Nederland uit om in Amsterdam kennis te maken met de diverse opleidingen in Nieuwe Media, die in september 2011 weer van start zullen gaan. Aangezien een opleiding het beste te beoordelen is door het zelf te ervaren, heeft CMM de dag opgesplitst in twee delen; een open dag à©n gratis workshops. De deuren van Egelenburg 150-152, te Amsterdam, gaan open om 12:30 uur

Gratis workshops
Tussen 13:00 en 14:30 verzorgt CMM drie verschillende gratis workshops, die deelnemers een indruk geven van de opleidingen; MultiMedia Engineer, 3D Producer en Digital Video Producer. Gezien het beperkte aantal plaatsen en de populariteit van deze workshops, is vooraf inschrijven via www.cmm.nl verplicht.

Open dag
Na afloop van de workshops is er tot 17:00 uur de tijd om kennis te maken met CMM's docenten en studenten om alles te vragen over de opleidingen in multimedia, 3D en video.
Tevens kun je je laten informeren over de korte cursussen die College of MultiMedia als Apple Authorized Training Center, Adobe Authorized Training Centre, AVID Authorized Training Partner en Maxon Certified Trainer geeft.

Vraag het de studenten
Verder zijn er studenten aanwezig uit de diverse opleidingen, die aanwezigen vanuit hun optiek vertellen wat een bepaalde opleiding inhoudt, wat de studiebelasting is, wat je allemaal leert en hoe de lessen worden gegeven. Ook tonen zij een aantal van hun projecten.