(Persbericht) Reeuwijk, 6 oktober 2011 SPS, specialist in beheer en continuïteit van ICT-omgevingen, maakt bekend door GreenBytes, ontwikkelaar van energiezuinige high-performance inline de-duplicatie storage appliances, te zijn geselecteerd als technologiepartner, reseller en supportorganisatie voor de Nederlandse markt. Deze samenwerking is tot stand gekomen dankzij Consolidate IT, de Europese distributeur van GreenBytes oplossingen. In dit partnership werken SPS en GreenBytes samen aan de integratie van GreenBytes producten in de Business Service Management (BSM) oplossing Gensys van SPS.

Marko de Jong, CEO van SPS: à¢â‚¬Å“We zijn verheugd dat GreenBytes ons heeft gekozen voor deze samenwerking. De innovatieve groene storage-oplossingen passen perfect bij onze organisatie. Door de nauwe samenwerking met de ontwikkelaars van GreenBytes, zijn we in staat om deze nieuwe technologie met Gensys volledig en diepgaand te monitoren. Doordat we in ons datacenter meerdere GreenBytes SAN‘˜s, Blade Networks/IBM 10G-oplossingen en diverse virtualisatie- en clusteromgevingen hebben geïmplementeerd, zijn we in staat om verschillende hypervisors, VDI-technologieën, databases en Exchange-omgevingen te vergelijken en deze voor specifieke klanten te testen. Met de resultaten en ervaringen kunnen we onze klanten deskundig en onderbouwd adviseren over de beste configuraties en oplossingen.à¢â‚¬

Matt Aitkenhead, VP of Sales bij GreenBytes: à¢â‚¬Å“We kijken uit naar dit nieuwe technologiepartnership met SPS. Deze samenwerking is een belangrijke volgende stap in onze wereldwijde marktstrategie. Met innovatieve oplossingen en hoogwaardige kennis op het gebied van storage en 10G-oplossingen loopt SPS voorop in de markt. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat SPS voor ons de beste partner is om als supportorganisatie op te treden voor onze Nederlandse klanten.à¢â‚¬

Meer informatie op http://www.sps.nl/infra-solutions/greenbytes-en-sps.html
-------------------------

Over GreenBytes, Inc.
GreenBytes is een leverancier van high-performance en energiezuinige inline de-duplicatie storage-oplossingen. De GB-X serie storage appliances combineert softwaretechnologie en geavanceerd power management met een innovatief serverplatform, de zogenaamde Hybrid Storage Architecture (HSA). Doordat de GBX-serie gebruikmaakt van solid state technologie waarmee I/O performance optimaal wordt afgestemd op de toepassing, zeer schaalbaar en eenvoudig toe te passen, is de GB-X serie de ideale oplossing voor het oplossen van de storage- en energie-uitdagingen van IT-afdelingen. De GB-X serie is een kostenefficiënte oplossing, speciaal gebouwd om data-de-duplicatie te introduceren in de primary storagemarkt en een niveau verder te brengen dan databescherming. GreenBytes is opgericht in 2007 en is gevestigd in Ashaway, Rhode Island. Voor meer informatie bezoek www.getgreenbytes.com.

Over SPS
SPS uit Reeuwijk is leverancier en ontwikkelaar van de GENSYS࢑ž¢ Business Service Management (BSM) oplossing en aanbieder van de op GENSYS gebaseerde Res-Q beheerdiensten en Datacenter services. SPS richt zich met name op de Managed Service Providers en de lokale IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties die hun IT beter willen afstemmen op de business en als Interne Service Provider meetbare diensten moeten gaan leveren. Als innovatieve IT-organisatie met ruim 16 jaar beheerexpertise bij meer dan 300 gerenommeerde klanten is SPS à©à©n van de belangrijkste spelers in de Business Service Management markt. Door tooling, processen en organisatie volledig op elkaar af te stemmen levert SPS een totale beheeroplossing inclusief blauwdruk voor beheerorganisaties en processen: à¢â‚¬Å“Manage IT the Gensys Wayà¢â‚¬. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-582 27 30