GreenLight Company, onder andere bekend van de succesvolle meubellijn Loop©, presenteert haar nieuwe meubellijnen Miramondo en Durbanis. Op woensdag 10 en donderdag 11 oktober presenteert GreenLight Company tijdens de beurs ´Dag van de Openbare Ruimte‘˜ de twee nieuwe productlijnen. Beide lijnen onderstrepen duurzaamheid, kindvriendelijkheid, multifunctionaliteit en een positieve uitstraling. GreenLight Company wil met haar producten en diensten onder andere een positieve bijdrage leveren aan de uitstraling van openbare ruimte of steden en dorpen. Voor meer informatie, zie www.loopzitidee.nl.

  Tijdens de beurs ´Dag van de Openbare Ruimte‘˜ worden Miramondo en Durbanis gepresenteerd als de twee nieuwe meubellijnen van GreenLight Company. Marcel Tjin van GreenLight Company: à¢â‚¬Å“Beide meubellijnen zijn van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal gemaakt, met een eenvoudige en pure vormgeving en robuuste uitstraling. Net als ons vertrouwde Loop© assortiment, hebben ook deze producten dezelfde functionaliteit: het samenbrengen van mensen op zitplaatsen in (semi)openbare ruimtes, met een positieve beleving van de omgeving en elkaar als gevolg. De hoogwaardige kwaliteit, de duurzaamheid en de bijzondere uitstraling maken dat Miramondo en Durbanis goed in ons assortiment passen.à¢â‚¬

Onderscheiden

Ondanks de vele overeenkomsten tussen de twee nieuwe lijnen, onderscheiden ze zich van elkaar op een aantal aspecten. Miramondo kenmerkt zich door een strakke vormgeving en de duurzame kwaliteitsproducten. Onderdeel van deze lijn is de ´Il Posto‘˜, waarmee een betonnen of stenen muur of traptrede eenvoudig wordt omgebouwd tot een comfortabele zitplaats met een chique uitstraling.

Durbanis kenmerkt zich door het gebruik van twee basisingrediënten, namelijk beton en/of gerecyclede autobanden. Uitgangspunt is eenvoud en functionaliteit, en door de bewerking van het materiaal zijn de producten van Durbanis uitermate geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Onderdeel van deze lijn is de Deconscient waarmee veelvuldig te variëren is. Dit object, gemaakt van gerecyclede autobanden, is genomineerd voor de Delta Awards van 2012, een internationaal toonaangevende onderscheiding voor industriële vormgeving.

Over GreenLight Company b.v.

GreenLight Company is gespecialiseerd in integrale concepten die zowel de omgeving als het menselijk gedrag beïnvloeden. Het verkeerseducatief concept ´Leer in het Verkeer‘˜ is hier een voorbeeld van. Daarnaast vertegenwoordigt GreenLight Company diverse meubellijnen, waaronder Loop©, Durbanis en Miramondo. Duurzaamheid is in alle gevallen het sleutelwoord. Het mooiste concept immers is het concept dat stand houdt. GreenLight Company wil met haar producten en diensten een positieve bijdrage leveren aan de uitstraling van openbare ruimte of steden en dorpen en de verkeersveiligheid rondom scholen. Voor meer informatie zie www.greenlightcompany.nl.