(Persbericht) Het Nederlandse GreenshootHR wordt vertegenwoordiger van Emergenetics Europe in de Benelux.

Emergenetics, van oorsprong Amerikaanse aanbieder van vooruitstrevende HR advies progamma‘˜s gericht op o.a. recruitment, performance management, leiderschapsontwikkeling en teamassessments heeft per ´1 februari 2011‘˜een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het HR adviesbureau GreenshootHR.

Met behulp van de Emergenetics programma‘˜s gebaseerd op de unieke Emergenetics HR instrumenten gericht op denkvoorkeuren en gedragsvoorkeuren- worden klanten ondersteund in het selecteren en ontwikkelen van talenten, leidinggevenden en het creëren van effectieve teams en organisaties.

Emergenetics mag reeds verschillende organisaties uit de Fortune 100 tot haar klantenkring rekenen.

GreenshootHR, dienstverlener in o.a. recruitment, asessments, talent- en leiderschapsontwikkeling, performance management en loopbaanadvies, zal klanten adviseren over en ondersteunen met adviesprogramma‘˜s van Emergenetics. Daarnaast zal GreenshootHR samen met Emergenetics Europe verantwoordelijk zijn voor de selectie van HR-adviesbureau‘˜s die als franchisenemer of partner, Emergenetics in de Benelux zullen gaan vertegenwoordigen.

Voor meer informatie over de programma‘˜s en HR tools van Emergenetics kunt u rechtstreeks contact opnemen met GreenshootHR op +31(0) 40 2180 520 of mail naar [email protected]