Grenswoningen.nl is al geruime tijd succesvol bezig in de markt van Grensoverschrijdend wonen en komt daarbij veel obstakels tegen. Ondanks dat een grenswoning maar een paar kilometers van de grens afligt komt het verhaal emigratie wel de hoek om kijken.

Directeuren van Grenswoningen.nl Dhr. RG. van den Bosch en Dhr. P. Smit geven gezamenlijk aan dat de wegen die bewandeld moeten worden niet algemeen bekend zijn. Een ieder persoon heeft wel iets specifieks waarnaar gekeken en gehandeld moet worden. Bijvoorbeeld een pensioen of de verschillende ziektekostenverzekeraars welke wel of niet toestaan dat men net over de grens gaat wonen.

Ook kijken mensen vaak niet verder dan het financiële aspect. "Het is erg aangenaam om goedkoper en daarbij toch ruimer te gaan wonen, maar weten de meeste mensen verder niks af van de Duitse Cultuur." geeft RG. van den Bosch aan.

Grenswoningen wil doormiddel van de informatie op hun website een bron zijn voor mensen die de grensoverschrijdende stap willen maken. Daarnaast kunnen mensen een persoonlijke afspraak maken voor bijvoorbeeld de Hypotheek en Verzekeringen.

--------------

Over Grenswoningen.nl
Grenswoningen.nl is een Nederlandse Makelaar die zich net over de grens in Duitsland bij Nijmegen gevestigd heeft. Zij begeleiden de klant vooral Doormiddel van Financieel en aankoopadvies

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular