Naaldwijk, 5 september - Vanaf 8 september zendt GoedTV in coproductie met Wilde Ganzen wekelijks het programma à¢â‚¬Å“Grenzenloos Bevlogenà¢â‚¬ elke maandagavond om 22.00 uur uit.

Grenzenloos Bevlogen neemt de kijker iedere week, in totaal 10 afleveringen, mee naar verschillende plekken op de wereld, zoals naar scholen in India en Sri Lanka, waar de gevolgen van de Tsunami nog zichtbaar zijn.  

Actievoerders vertellen in deze serie natuurlijk over de meerwaarde die Wilde Ganzen aan hun acties toevoegt, maar belangrijker zijn de bijzondere verhalen van mensen die iets goeds doen voor een ander! 

GoedTV zendt naast elke maandag 22.00 uur het programma ook nog op andere tijden uit in de herhaling:
Woensdag 10.00 - 12.00 uur // Vrijdag 12.00 - 14.00 uur // Zondag 14.00 - 16.00 uur // Maandag 16.00 -18.00 uur.

Als prachtige afsluiter van de 10 afleveringen, zendt GoedTV op haar maandelijkse ´Specialty Day´ 30 november, de laatste zondag van de maand, alle afleveringen nog een keer uit in een speciaal thema rondom de Wilde Ganzen.

Voor meer informatie over GoedTV, haar programma´s en de specifieke uitzendtijden kijk in de GoedTVgids op www.goedtv.nl.

NOOT VOOR DE REDACTIE:

GoedTV (www.goed.tv) is een nieuwe baanbrekende Nederlandse landelijke digitale televisiezender. GoedTV is overal digitaal in het basispakket 24 uur per dag via de kabel te ontvangen bij meer dan 1,8 miljoen huishoudens. Het laat zien hoe stichtingen, verenigingen, goede doelen organisaties en bedrijven zich positief inzetten voor de samenleving.

GoedTV biedt een sociaal maatschappelijk platform voor à¡lle partijen die zich in Nederland sterk maken voor maatschappelijk betrokken burgerschap en ondernemen, individueel en collectief, in binnen- en buitenland.

GoedTV..à¢â‚¬de zender met passie voor de wereld"

Wilde Ganzen steunt wereldwijd kansarme mensen die zich inzetten voor een betere toekomst voor hun gemeenschap. Onze steun gaat uit naar kleinschalige en concrete projecten van, voor en door de mensen zelf in ontwikkelingslanden. Zonder onderscheid te maken naar ras, taal, religie of geaardheid.

CONTACT:

GoedTV
Contactpersoon: Marvin Kooij, zendercoà¶rdinator
Tiendweg 8b
2671 SB NAALDWIJK
Telefoon: 0174-750532
Mob.Nr.: 06 44 940 888
Email: [email protected]

INFO VOOR PERS OP FTP als de promo, logo´s en meer informatie.
http://www.goed.tv/documenten/press_docs/

Login: goedtv_press
Pass: goedNL08

Wilde Ganzen, afdeling communicatie
Contactpersoon: Kim Engbersen, Communicatie coà¶rdinator
Ellen de Paauw, Coà¶rdinator Ganzenvluchten
Telefoon: 035-6251030

 

 

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular